Platser för Innebandy i Halmstad

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
V1 V2
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Innebandy:
V1: 21 juni - 27 juni
V2: 28 juni - 4 juli
Innebandy finns även i Norrköping Gå till Innebandy i Norrköping

Sommarens roligaste innebandyläger hittar du i Halmstad

På vårt läger ligger betoningen på den individuella färdigheten. Hantering av boll och klubba i olika situationer och att utföra momenten allt säkrare och allt snabbare. Svensk Innebandys Utvecklingsmodells pusselbitar på blå och röd nivå är vår utgångspunkt.

Träningarna är temabaserade, med ett nytt tema varje dag. För att få till ett bra skott krävs bra passningssamarbete, och för bra passningar krävs bra individuell teknik. Så den logiska träningsföljden blir 1. Bollkontroll, 2. Passningar, 3. Skott. Flera av dagarna innefattar tre träningar. Kvällsträningarna blir det även matchspel.

Söndag: På söndagsträningen hålls en allsidig träning med betoning på att lära känna varandra – tränare och spelare, och spelarna sinsemellan. Vi ger våra instruktörer en chans att se på vilken nivå deras grupp är, för att kunna planera och anpassa träningarna optimalt för resten av veckan.

Måndag: Del 1. Individuell bollkontroll.
Övningarna fokuserar på teknik och kroppskontroll. För en bra individuell teknik är det viktigt med en grundställning med god balans och nära kontakt med golvet. Till detta kommer själva klubbtekniken. Övningar inkluderar bägge delarna, kropp och klubbteknik. Träningar morgon, eftermiddag och kväll.

Tisdag: Del 2. Passningar.
Passningen är ett samarbete mellan passningsläggare och passningsmottagare. Såväl en bra passning som passningsmottagandet underlättas av en bra grundställning och bra bollkontroll. Teknikerna för att slå olika sorters passningar övas på. Träningar morgon, eftermiddag och kväll.

Onsdag: Gruppövning och cupspel.
Vår ”mitt i veckan” dag är viss återhämtning från tempot de första dagarna. På förmiddagen sker en stor samarbetsövning utomhus och efter lunch görs ytterligare gruppaktiviteter. På kvällen anordnas cupspel för samtliga deltagare på innebandyn och ni får chans att lära känna nya kompisar och ledare.

Torsdag: Del 3. Skott.
Det är ju den som gör flest mål som vinner och nu är det dags att se till att vi lär oss få in bollen i mål. Vi går igenom olika skotts teknik, med fokus på att placera bollen innan vi sätter mer tryck i skotten. Ett bra direktskott förutsätter ett bra samarbete mellan passningsläggaren och skytten. Träningar morgon, eftermiddag och kväll.

Fredag: Sista träningen fokuserar på vad du tar med dig från lägret.
Vi ger förslag på övningar och träningsprogram som du kan göra hemma för att utveckla dig som innebandyspelare. Lägret ger dig inte bara en upplevelse och utveckling för stunden, utan också en långvarig skjuts framåt om du vill.

Målvaktsträning
Första passet på måndagen är ett gemensamt pass för alla målvakter.
Målvakterna inleder med ett gemensamt pass på måndag förmiddag där de visas målvaktsövningar och får tips om grundställningar och rörelseschema som de har med sig resten av veckan. Därefter integreras målvaktsträningen i den övriga gruppens träning. Till viss del med egna separata övningar, men också integrerat med övriga gruppen.

Gruppindelning

Din grupp består av 16-24 deltagare och du är garanterad att vara med minst en kompis. Det här innebär att ni genomför alla aktiviteter tillsammans och även sover i samma rum. Är ni fler än 8 stycken kompisar som har önskat varandra kan ni komma att delas upp i flera grupper. Detta för att ni även ska få chansen att lära känna nya kompisar under veckan.

TVEKA INTE - BLI EN AV OSS I SOMMAR!

Sportens arrangörsförening

Halmstad IBK

Halmstad IBK
Telefon:
kansli@halmstadibk.com
Email:
Klädsponsor

Asics

Asics