Priser och avbokning

Här kan du läsa mer om vad Day Camp kostar, hur du betalar och hur du avbokar platsen.

Priset för Day Camp är 995 kr, inklusive en administrationsavgift på 200 kr. Efter anmälan har du 30 dagar på dig att betala din plats på Day Camp.
OBS! Inga syskonrabatter eller andra erbjudanden gäller för Day Camp.

I priset ingår en tredagarsverksamhet där deltagarna testar 6 st av våra sporter. Det ingår även lunch och mellanmål varje dag samt vattenflaska, t-shirt och ryggsäck speciellt framtagna för Day Camp. Även en olycksfallsförsäkring hos Länsförsäkringar Östgöta ingår i priset, läs mer om detta under Trygghet på Day Camp.

Priser för Sports Camp, Jonas Jacobsson-gruppen och Funkisgruppen hittar du under respektive grupps sida.

Betalning

Du kan betala lägret på två olika sätt.

Direktbetalning på hemsidan

Genom att gå in på Mina Sidor -> Anmälningar, kan du snabbt och enkelt betala hela avgiften med ditt kort direkt här på hemsidan.

Butik

Går du in till valfri Stadiumbutik är ditt köp bonusgrundande. Det innebär att varenda krona räknas till din bonus på Stadium. När du väljer detta betalningsalternativ har du även möjlighet att betala via Stadium Konto och på så sätt få både 20% extra bonus och möjlighet till avbetalning.
OBS! Du kan betala på Stadium Outlet, men där är endast halva priset bonusgrundande.

Inom ett par dagar efter anmälan får du en bekräftelse och betalningsinstruktioner, därefter har du 30 dagar på dig att betala din plats.

Avbokning

Vill du avboka din plats så mailar du bokningsnummer på platsen till norrkoping@stadiumsportscamp.se.

Fram till 1 juni kan du avboka oavsett anledning, dock behåller vi alltid administrationsavgiften på 200 kr.

Efter den 1 juni kan avbokning endast göras vid uppvisande av läkarintyg. Då gör vi en återbetalning på avgiften, men behåller 200 kr i administrationsavgift.

Avbokning under lägerveckan kan endast göras vid uppvisande av läkarintyg. Avbryter en deltagare sin lägervecka kostar lägret administrationsavgiften, plus den kostnad som motsvarar den gångna tiden på lägret.