Pengar och passport

Här kan du läsa mer om vårt betalsystem, passports och hur du laddar på ditt passport.

Vid incheckningen på lägret kommer deltagarna att få ett personligt passport av sina ledare. 

Passportet är ett kort som hängs runt halsen och som är framtaget specifikt för Stadium Sports Camp. På kortet står deltagarens namn och den sport som deltagaren har valt. Alla som är på lägret, oavsett om man är deltagare, ledare eller har någon annan funktion, bär ett passport för att tydligt visa att man hör till lägret.

Utöver detta fungerar ett passport också som betalmedel i våra försäljningsenheter på lägret. Det kan alltså användas för att handla i vår kiosk eller vårt café där vi säljer allt från godis och läsk till youghurt, nudlar och annat mellanmål.

Skulle deltagaren ha pengar kvar på sitt passport när veckan är slut kan man tömma kortet i någon av våra kassor på lägret. Vid uttag får man två val: Att sätta in pengarna på bankkortet eller skänka pengarna till Stiftelsen Friends.

Notera att det inte går att använda våra passports någon annanstans än på lägret.

Har du frågor kring detta tveka inte att höra av dig till oss!

Swish

Slipp köerna på incheckningsdagen – ladda på ditt barns passport i förväg genom tjänsten Swish!

Mer information om hur du går tillväga för att fylla på ditt barns passport kommer närmare lägrets start.

Obs!! Det är mycket viktigt att bokningsnumret fylls i meddelanderutan korrekt då vi annars ej vet vem betalningen avser! Kortet kommer att vara påfyllt och klart när ditt barn kommer till lägret.

Vi vill också göra dig uppmärksam på att vi i dagsläget registrerar alla överföringar manuellt och att det därför kan ta upp till 3 dagar innan din överföring har registrerats på passportet. Du bör därför swisha i god tid innan lägret börjar.