Arbetsledare på Stadium Sports Camp, Halmstad

Vill du arbeta på Stadium Sports Camp och leda gymnasieungdomar under deras bästa sommarjobb någonsin?

Att ta ansvar för gymnasieungdomar under drygt en månads tid och leda dem under deras första sommarjobb kräver mycket av oss som arbetsgivare. Att skapa en kreativ miljö där man som sommarjobbare kan växa och lära sig saker samtidigt som man bidrar till att berika lägret är enormt viktigt!

Som arbetsledare på Stadium Sports Camp är din huvuduppgift att finnas till för de sommarjobbande gymnasieungdomarna på lägret. Du ansvarar för uppbyggnaden av ditt område innan lägret startar och nedpackning samt arbetsledning under lägertiden. Som arbetsledare tror vi att du ska vara positiv, social och dedikerad uppdraget att inspirera våra sommarjobbare att aktivera och serva deltagarna på lägret.

Vi ser helst att du är över 20 år om du söker som arbetsledare.

De områden som det finns att jobba som arbetsledare på under Stadium Sports Camp är:

Acitivity Town
Lägrets fritidsgårdar som erbjuder 1500 kvadrameter aktivitetsyta för deltagarna när de inte är och sportar. En viktig plats där deltagarna kan mötas i en aktiv miljö och hänga med tusentals deltagare från andra sporter. Även Expedition Sports Camp och Campfestivalen, två centrala delar kring upplevelsen på lägret, ligger under Acitivity Towns ansvarsområde. 

Service/Logi
Här ansvarar man för all service för deltagarna under dagarna med transporter, städning, hantverkarsysslor och logistik på lägret. Du ansvar även för uppbyggnaden av våra lokaler där deltagarna sover och säkerheten kring dessa. Utöver den dagliga driften under lägret ligger fokus på att följa upp rutiner kring städning, renhållning och service för deltagare och ledare.

Information/Försäljning
Här ansvarar man för mottagandet på Campen, kontakten mot ledare och deltagare samt hantering av in och utsättning av pengar på deltagarnas passport. Man arbetar även i Campens butik där vi säljer Stadium Sports Camps egna kollektion som är unik för varje sommar, samt i vår kiosk där deltagarna har chansen att fylla på med olika former av godsaker och drickbart.

Matsal
Som matsalsansvarig ser du till att maten finns på plats när vid de utsatta tiderna för frukost, lunch, middag och kvällsmål samt för hygienen i matsalen. Erfarenhet av köks- eller restaurangbranschen är meriterande.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att leda barn och ungdomar eller annan bakgrund inom exempelvis event eller idrottsläger med arbetsledning - men det viktigaste är att du brinner för att skapa världens roligaste läger tillsammans med oss!

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Skicka ditt CV samt personligt brev till halmstad@stadiumsportscamp.se