Sommarkraft på Stadium Sport Camp, Halmstad

Att ta ansvar för alla våra deltagare, där många är borta från sin hemmiljö för första gången en hel vecka, kräver mycket från vår organisation. Att skapa en trygg miljö där samtliga deltagare, ledare och funktionärer kan trivas och samverka i är betydelsefullt för oss!

Går du i Åk 1 på gymnasiet och är folkbokförd i Halmstads kommun kan du, genom Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen på Halmstads kommun, söka arbete hos oss på Stadium Sports Camp.

Inom dessa områden kan du söka:

Acitivity Town
Lägrets fritidsgård som erbjuder ca 1500 kvadrameter aktivitetsyta för deltagarna när de inte sportar. En viktig plats där deltagarna kan mötas i en aktiv miljö och hänga med hundratals deltagare från andra sporter.

Musikstudion
Här ansvarar du för vår musikstudio, som vi bygger upp tillsammans med Studiefrämjandet. Här ska deltagarnas kreativitet främjas. Det är en fördel om du läser på ett musikprogram, men inte ett måste. Dock behöver du ha vissa kunskaper inom det musikaliska, samt viljan att lära ut.

Information/Försäljning
Här ansvarar man för mottagandet på Campen, kontakten mot ledare och deltagare samt hantering av in och utsättning av pengar på deltagarnas passport. Man arbetar även i Campens butik där vi säljer Stadium Sports Camps egna kollektion som är unik för varje sommar, samt i vår kiosk där deltagarna har chansen att fylla på med olika former av godsaker och drickbart.

Logi
Du ansvarar för uppbyggnaden av våra lokaler där deltagarna sover och säkerheten kring dessa. Utöver den dagliga driften under lägret ligger fokus på att följa upp rutiner kring städning, renhållning och service för deltagare och ledare.

Matsal
Alla deltagare och ledare, med andra ord våra gäster, äter sina måltider i en uppbyggd matsal i Halmstad Arena. I matsalen serverar vi 4 måltider om dagen; frukost, lunch, middag & kvällsmål.
Tempot är tidvis högt och känslan skall vara att det är kul att hantera både mat och gäster. Du arbetar i team med andra ungdomar och arbetsledare. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat disk, hantering av råvaror samt städning.

Media/Event
Här ansvarar du för fotografering; Både ögonblicksbilder, gruppbilder samt bilder för våra sponsorer. Du ansvarar även för driften av våra sociala medier - Instagram och Snapchat. En förutsättning för att jobba här är att du känner dig bekväm bakom kameran. Du kommer även att vara behjälplig vid vissa event under lägret.

Day Camp
Att ta ansvar för samtliga deltagare, där många är på läger för första gången, kräver mycket från vår organisation. Att skapa en trygg miljö där samtliga deltagare, ledare och funktionärer kan trivas och samverka i är betydelsefullt för oss!  Varje Day Camp grupp består av 3 ledare som följer deltagarna under de fyra dagar de är hos oss, från incheckning på tisdagen, luncher, träningspass, skoknytningar till mellanmål och avslutning på fredagseftermiddagen.

Från den 1 februari till den 28 februari kan du gå in på Sommarkrafts hemsida och fylla i din ansökan.