Att ta ansvar för alla de deltagare som kommer till lägret, där många är borta från sin hemmiljö för första gången en hel vecka, kräver mycket från vår organisation. Att skapa en trygg miljö där samtliga deltagare, ledare och funktionärer kan trivas och samverka i är betydelsefullt för oss!

Vi söker Dig som vill ta ansvar, sprida glädje, energi och vara delaktiga till att deltagarna på lägret får sin bästa sommarlovsvecka någonsin!

Det är en fördel om du har utbildning inom ledarskap och gärna har varit ledare tidigare inom din idrott eller annan verksamhet. Ansvarig för att rekrytera ledare är de huvudansvariga föreningarna för respektive idrott, som får din ansökan direkt i sin mailbox.

Nedan hittar du de olika ledarrollerna du kan söka inför sommaren. Det finns ingen sista ansökningsdag utan rekryteringen pågår löpande. Tänk dock på att många av idrotterna tillsätter ledare senast i slutet av april.

Ansvarig ledare/tränare:
Som ansvarig ledare är du ytterst ansvarig för en grupp deltagare inom någon av huvudidrotterna. Du har förutom formella meriter som ledare inom idrotten även stor erfarenhet av att leda och ansvara för grupper med ungdomar. Det är viktigt att du är ett bra föredöme och stöd för deltagarna under veckan. Som tränare är du även ansvarig för gruppens träningar - både planering och genomförande - och därför är det meriterande med formella meriter och utbildningar.

Biträdande ledare:
Som biträdande ledare ansvarar du tillsammans med den ansvarige ledaren för gruppen under veckan. Du ska ha ett stort intresse för idrott och brinner för att ge deltagarna en riktigt bra lägervecka.