På Sports Camp får samtliga deltagare fyra mål om dagen: frukost, lunch, middag och kvällsmat.
Matsedeln består av god och näringsriktig mat, anpassad för dig som är aktiv hela dagarna.

Specialkost kan ordnas vid medicinska eller ideologiska skäl, detta ska anges vid registrering av anmälan.

Det finns alltid fri frukt i både matsalen och i Halmstad arena.
I Halmstad Arena har vi även ett café där du kan köpa drickyoghurt, toast, yoghurt med müsli mm.

Under invigningsdagen är första måltiden för deltagarna middag, det är därför bra om man ätit innan man kommer till oss eller under dagen hos oss. Det finns hamburgare, baguetter, frallor, drickyoghurt m.m till försäljning.

På utcheckningsdagen får alla deltagare frukost och lunch.

Om maten
Alla varma måltider på Stadium Sports Camp i Halmstad lagas av Måltidsservice i Halmstad och tillreds i Sannarpsgymnasiets skolrestaurang, bara några meter från matsalen i Halmstad Arena.

Måltidsservice måltider består till största delen, 94%, av mat som är lagad från grunden och är alltså inget halvfabrikat. Dessutom var 32% av maten ekologisk 2016 – till 2017 är målet 33%. Till detta arbetar Måltidsservice i Halmstad med projektet ”En giftfri vardag”, vilket kort innebär att man plockat bort allt i skolrestaurangen – från redskap till handskar – som innehåller giftiga ämnen. Superbra!

Dessutom köper Måltidsservice alltid svenskt kött och svensk fågel, närproducerat så ofta det går samt att man alltid använder sig av ekologiska basvaror, såsom ris, kryddor och pasta.

Idrottar man 2-3 gånger per dag i en vecka är maten väldigt viktig för hur mycket man som deltagare och ledare orkar med – då ska maten både vara bra och smaka gott också!