När du kommer till oss på Stadium Sports Camp kommer du vid incheckningen att få ett så kallat Passport av dina ledare.
Detta passport är ett specialframtaget förtryckt kort med ditt namn, den sport du valt samt vecka, som ska bäras runt halsen under hela din vistelse hos oss.

Alla som är på lägret, såväl deltagare som ledare och tränare bär ett passport runt halsen, detta för att tydligt visa att man hör till lägret.

Detta passport fungerar som ett vanligt presentkort som alltså kan laddas med pengar. Detta kan du göra antingen via swish innan du kommer till oss eller via bankkort/kontater på plats på lägret.
Ett smart sätt att för dig kunna undvika kontanthanteringen och reducera en eventuell stöldrisk.

När du laddat ditt passport kan du sedan handla med det i någon av våra försäljningsenheter på lägret.
Vi har ett café med bland annat fika, drickyoghurt, baguetter, glass och dyl. Vi bygger även upp en kiosk där du hittar godsaker för att hålla energin uppe t.ex. läsk, godis och chips, samt en Shop där vi säljer vår unika klädkollektion för sommaren med tuffa Sports Camp brandade plagg som keps, hood, tofflor etc. Mer information om vårt sortiment i Shopen kommer i ett produktblad närmre start av Stadium Sports Camp.

Skulle du ha pengar kvar på ditt passport när din vecka är slut kan du tömma kortet i någon av våra kassor på lägret och då antingen sätta in pengarna på valfritt bankkort, ta ut dem kontant eller skänka pengarna till Stiftelsen Friends.

Det går inte att använda dessa passports någon annanstans än på lägret.
Vi har tyvärr ingen möjlighet att swisha eller föra över pengarna till bankkonto från ett icke tömt passport i efterhand.

Har du frågor kring detta tveka inte att höra av dig till oss!