Sommarkraft

Genom Halmstad kommun anställer vi varje år drygt 100 gymnasieungdomar som får sitt sommarjobb hos oss på Stadium Sports Camp. Tjänsten riktar sig till dig som går i årskurs 1 på gymnasiet och är folkbokförd i Halmstads kommun. Du söker jobbet genom kommunens feriebas som öppnar den 1 februari.

Att ta ansvar för alla våra deltagare, över 1 200, där många är borta från sin hemmiljö för första gången en hel vecka kräver mycket från vår organisation. Att skapa en trygg miljö där samtliga deltagare, ledare och funktionärer kan trivas och samverka i är betydelsefullt för oss!

Här nedan listar vi de olika områden som du kan söka genom feriebasen:

Acitivity Town

Lägrets fritidsgårdar som erbjuder 2500 kvadrameter aktivitetsyta för deltagarna när de inte är och sportar. En viktig plats där deltagarna kan mötas i en aktiv miljö och hänga med tusentals deltagare från andra sporter.

Musikstudio

Du ansvarar för driften av musikstudion som består av en replokal samt en inspelningsstudio. Du ska behärskar ett eller flera instrument och har kunskap i något inspelningsprogram, t.ex. GarageBand.

Service/Transport

Här ansvarar man bland annat med skjutsning av lägerdeltagare och idrottsprofiler, inköp och hämtning av material, skyltning och iordningsställande av lokaler. Det är främst Service och Transport som ser till att det är städat, rent och snyggt på hela Campområdet under alla veckorna.

En förutsättning för att arbeta på området är att man har haft B-körkort i minst 6 månader.

Om man är överårig och vill jobba på Service och Transport är förutsättningarna för att söka att man har jobbat på Stadium Sports Camp tidigare och att man haft B-körkort i minst 6 månader.

Information/Försäljning

Här ansvarar man för mottagandet på Campen, kontakten mot ledare och deltagare samt hantering av in och utsättning av pengar på deltagarnas passport. Man arbetar även i Campens butik där vi säljer Stadium Sports Camps egna kollektion som är unik för varje sommar, samt i vår kiosk där deltagarna har chansen att fylla på med olika former av godsaker och drickbart.

Logi

Du ansvarar för uppbyggnaden av våra lokaler där deltagarna sover och säkerheten kring dessa. Utöver den dagliga driften under lägret ligger fokus på att följa upp rutiner kring städning, renhållning och service för deltagare och ledare.

Media

Här ansvarar du för fotografering- och produktion av Sports Camp filmer, samt driften av vårat Instagram och Snapchat.

Matsal

Alla deltagare och ledare, med andra ord våra gäster, äter sina måltider i en uppbyggd matsal i en av träningshallarna på området. I matsal och kök tillagar vi och serverar 4 måltider om dagen; frukost, lunch, middag & kvällsmål.

Tempot är tidvis högt och känslan skall vara att det är kul att hantera både mat och gäster. Du arbetar i team med andra ungdomar och arbetsledare. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat beredning av mat, portionering, disk, hantering av råvaror samt städning.