5 november 2019

Nu söker vi arbetsledare till Halmstad!

Vill du vara med och skapa Sveriges roligaste läger och sommarens bästa upplevelse? Ansök redan idag!

Nu söker vi arbetsledare till  Halmstad!

Stadium Sports Camp är Sveriges största sport- och upplevelseläger och har sedan 1995 aktiverat över 100 000 barn. Lägret riktar sig till barn och ungdomar mellan 11-15 år som väljer en av de totalt 22 sporterna som är fördelade på våra två läger belägna i Halmstad och Norrköping.

Under en vecka tränar deltagaren i snitt två pass om dagen, men för oss handlar Stadium Sports Camp om så mycket mer. Det handlar om upplevelser, gemenskap, utmaningar och framförallt kompisar - både nya som gamla. För att delta på Stadium Sports Camp behöver du inte vara ansluten till någon förening, utan du väljer helt enkelt den sport som du gillar bäst. Vi försöker anpassa träningarna för att alla deltagare ska utvecklas efter sin egen nivå.

Stadium Sports Camp har sedan starten värnat om det lokala föreningslivet, därför skänks varje år överskottet tillbaka till de samarbetsföreningar som är med och driver lägret. Totalt är denna summa uppe i över 60 miljoner kronor.

Nu söker vi arbetsledare till lägret Halmstad!
Som arbetsledare på Stadium Sports Camp är du operativt ansvarig för en av våra serviceenheter; Information & Försäljning, Activity Town, Matsal & Logi eller Service & Transport. Din primära uppgift blir att se till att deltagarna har världens bästa vecka men du ansvarar även för anställningen och arbetsledningen av de gymnasieungdomar som arbetar på Campen under sommaren. Totalt är det en arbetsinsats på fem veckor under juni och juli månad. 

Tidigare erfarenhet av att leda barn och ungdomar är meriterande. Även annan bakgrund inom exempelvis event eller idrottsläger med arbetsledning ser vi också som positivt. Du som söker har fyllt 20 år och är på jakt efter ett roligt och händelserikt sommarjobb, passar perfekt för dig som studerar. Du tycker om att jobba i team, du är positiv och tycker om nya utmaningar men framförallt brinner du för att skapa världens roligaste läger. Mer information hittar du här.

Är du intresserad av att arbeta hos oss som arbetsledare i Halmstad sommaren 2020 eller har frågor om uppdraget, kontakta oss på halmstad@stadiumsportscamp.se eller 011-24 31 50