29 april 2020

Samtliga returer är nu genomförda

Samtliga returer är nu genomförda

Den 28 april ska Collector Bank genomfört samtliga returer för deltagaravgifter till Stadium Sports Camp. Har man betalt deltagaravgiften med kort eller direktöverföring via bank (Trustly) ska pengarna återinsättas direkt på det kort/konto man angav vid köp. Notera att det kan ta en eller två bankdagar innan man kan se sina pengar på kontot.

Har man betalt deltagaravgiften med faktura eller Stadium Konto ska man under dagen idag eller under morgondagen mottaga ett mejl från Collector Bank där dem omber dig som kund att mejla dina kontouppgifter till dem, detta i och med att dessa uppgifter inte framgår till banken vid ett fakturaköp. Avsändaren på mejlet är Collector Bank på uppdrag av oss på Stadium Sports Camp. Vi vill poängtera att detta mejl inte är en bedragare samt be om ursäkt för otydligheten. Kontouppgifterna ska mejlas till: stadium@collectorbank.se.

Har man några frågor angående sin återbetalning är man välkommen att kontakta oss på: norrkoping@stadiumsportscamp.se. I och med att det är väldigt många returer som genomförts ber vi er ha tålamod och förståelse för att återbetalning samt återkoppling kan dröja någon dag extra pga. helgdagar och korttidspermittering.