2 april 2020

Världens roligaste läger ställs in

​På grund av coronaviruset, Covid-19, och Folkhälsomyndighetens beslut, ställer vi in Stadium Sports Camp 2020. Detta gäller både i Norrköping och Halmstad.

Världens roligaste läger ställs in

Vi är oerhört ledsna över att inte få möjlighet att göra det vi älskar allra mest – inspirera fler till ett aktivt liv och skapa minnen för livet tillsammans med alla deltagare, ledare och samarbetspartners.

Dessutom har vi bestämt oss för att i framtiden lägga allt vårt fokus på Norrköpingslägret. Det innebär att lägret i Halmstad permanent läggs ner.

Nu laddar vi om och siktar mot näst års Stadium Sports Camp i Norrköping med nya sporter, en massa skratt, svett och kärlek – det bästa lägret någonsin. Vi hoppas att vi ses då!

Ta hand om dig, er och varandra.

Kram Stadium Sports Camp

Frågor och svar kring anmälan, återbetalning och nästa års läger

Vilka återbetalningsregler gäller? Stadium Sports Camp återbetalar givetvis samtliga anmälnings- och deltagaravgifter för alla deltagare som nu är anmälda. Detta sker automatiskt via Collector Bank.

Avgifter återbetalas innan april månad är slut. Skulle det av någon anledning inte ske ber vi er kontakta oss på norrkoping@stadiumsportscamp.se eller halmstad@stadiumsportscamp.se.

Går det att behålla anmälan till nästa år? Nej vi har inte möjlighet att behålla anmälningar eller anmälningsavgifter till kommande år. Men vi hoppas få välkomna så många som möjligt under våra lägerveckor i Norrköping nästa år.

När genomförs Stadium Sports Camp nästa gång? Vi laddar redan nu inför nästa års lägerveckor som kommer att genomföras i Norrköping veckorna 26-29 sommaren 2021. Vi kommer då att göra comeback med nya sporter, massor av skratt, svett och kärlek.

När kan man anmäla sig till nästa års läger? Anmälan till kommande Stadium Sports Camp öppnar vanligtvis under hösten men vi kommer att arbeta hårt för att öppna upp den så snart som möjligt.

Anmäld till Day Camp i år men för gammal nästa år (född 2010)? För de deltagare som sommarens läger innebar sista året på Day Camp är det Sports Camp som gäller 2021. Som deltagare på Sports Camp får deltagarna en fullmatad lägerupplevelse med övernattning och dessutom får man själv välja vilken sport man föredrar.

Anmäld till Sports Camp i år men för gammal nästa år (född 2005)? För alla deltagare som fyller 16 år under 2021 och därmed blir för gamla för att delta på Stadium Sports Camp vill vi uppmärksamma om möjligheterna att ansöka som ledare på Sveriges roligaste sommarjobb. Många av våra ledare och feriearbetare är tidigare deltagare på lägret vilket vi är väldigt stolta över.

För den som vill söka arbete som ledare på Stadium Sports Camp 2021 kommer information på stadiumsportscamp.se i samband med att anmälan för deltagare öppnar upp.

För de som bor och går på gymnasiet i Norrköping kommer möjligheten att söka arbete till nästa års läger att öppnas i februari 2021 via kommunens hemsida.

Varför kommer inte lägret genomföras i Halmstad igen? Med anledning av coronaviruset, Covid-19, har våra finansiella möjligheter att bedriva lägret på mer än en ort tyvärr begränsats enormt. Vi har därför fattat beslut om att lägga ner verksamheten i Halmstad för att fortsatt kunna satsa och utveckla lägerveckorna i Norrköping där allt en gång startade för 25 år sedan.

Fler frågor, funderingar eller feedback? Välkommen att kontakta oss via norrkoping@stadiumsportscamp.se eller halmstad@stadiumsportscamp.se.

För mer information och generella råd om coronaviruset hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten.