Platser för Fotboll i Halmstad

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
V1 V2
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Fotboll:
V1: 21 juni - 27 juni
V2: 28 juni - 4 juli
Fotboll finns även i Norrköping Gå till Fotboll i Norrköping

Träna fotboll med oss! Anmäl dig till sommarens roligaste fotbollsläger i Halmstad.

Under en veckas tid får du vara med på två till tre fotbollsaktiviteter varje dag, antingen träning eller match. 11-12-åringar tränar på sjumannaplaner, och 13-14-åringar spelar på elvamannaplaner.

Under veckan arbetar vi mycket med teknik, bollkontroll och spelförståelse. Vi kommer att fokusera mycket på din individuella utveckling.
Som målvakt får du givetvis särskild målvaktsträning.

Vissa pass kommer även innehålla knäövningar och skadeförebyggande övningar. Vi tränar på bolltrygghet, passningstrianglar, att skapa numerära överlägen med boll, våga driva med boll, söka kombinationsspel och mycket mer. All fotbollsträning kommer att vara på Halmstad Arena IP (Sannarp) på både konstgräs och gräs.

En grupp består av 15-20 deltagare som gör aktiviteter och har fotbollsträningar tillsammans, och du är garanterad att hamna med minst en kompis. Grupperna är indelade efter ålder och kön för att du ska få träna med personer på samma erfarenhetsnivå.

Men framförallt så har vi roligt runt fotbollen och njuter av världens största spontanidrott. Varje år har alla fotbollsdeltagarna på Stadium Sports Camp Halmstad en miniturnering där vi spelar matcher hela dagen, något som är väldigt uppskattat.

Anmäl dig till sommarens roligaste fotbollsläger i sommarstaden Halmstad.

Ta med dig:

Du behöver ha skor och benskydd med dig (målvakter ska också ha med sig handskar).

Sportens arrangörsförening

Halmstads BK

Halmstads BK
Telefon:
035-17 18 80
Email:
Klädsponsor

Nike

Nike