Platser för Innebandy i Halmstad

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
V1 V2
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Innebandy:
V1: 21 juni - 27 juni
V2: 28 juni - 4 juli
Innebandy finns även i Norrköping Gå till Innebandy i Norrköping

Sommarens roligaste innebandyläger hittar du i Halmstad

På vårt läger ligger betoningen på den individuella färdigheten. Hantering av boll och klubba i olika situationer och att utföra momenten allt säkrare och allt snabbare. Svensk Innebandys Utvecklingsmodells pusselbitar på blå och röd nivå är vår utgångspunkt.

Träningarna är temabaserade, med ett nytt tema varje dag. För att få till ett bra skott krävs bra passningssamarbete, och för bra passningar krävs bra individuell teknik. Så den logiska träningsföljden blir 1. Bollkontroll, 2. Passningar, 3. Skott. Flera av dagarna innefattar tre träningar. Kvällsträningarna blir det även matchspel.

Målvaktsträning 

Målvakterna inleder med ett gemensamt pass på måndag förmiddag där de visas målvaktsövningar och får tips om grundställningar och rörelseschema som de har med sig resten av veckan. Därefter integreras målvaktsträningen i den övriga gruppens träning. Till viss del med egna separata övningar, men också integrerat med övriga gruppen.

Gruppindelning

Din grupp består av 16-24 deltagare och du är garanterad att vara med minst en kompis. Det här innebär att ni genomför alla aktiviteter tillsammans och även sover i samma rum. Är ni fler än 8 stycken kompisar som har önskat varandra kan ni komma att delas upp i flera grupper. Detta för att ni även ska få chansen att lära känna nya kompisar under veckan.

TVEKA INTE - BLI EN AV OSS I SOMMAR!

Sportens arrangörsförening

Halmstad IBK

Halmstad IBK
Telefon:
Email:
Klädsponsor

Craft

Craft