Incheckning och utcheckning

Stadium Sports Camp arrangeras under veckorna 26 och 27. Lägret startar söndag föregående vecka och avslutas under lördagen. Vi håller till på Halmstad Arena i Halmstad.

Incheckning

Incheckning sker på ankomstdagen mellan 11.30-12.30 och därefter följer en invigningsceremoni, där du som förälder gärna får delta.

Vid incheckningen får träffa dina ledare samt tilldelas ditt passport och annat som är bra att ha och veta under veckan, såsom schema och vattenflaska.

Anländer du med tåg eller buss till Halmstad station mellan 10.00-14.00 på ankomstdagen finns vi på plats för att ta emot dig. Vi samlas då vid Stadium Sports Camp flaggan för transport till Campen.

Skulle du komma annan tid, eller med flyg, meddela oss i förväg så hämtar vi dig. Vi behöver då veta antal passagerare, ankomsttid samt sport.

OBS! Under invigningsdagen är första måltiden för deltagarna middag, från 15.00 och framåt, och det är därför bra om man ätit innan man kommer till oss eller under dagen hos oss. Vi erbjuder försäljning i form av enklare måltid, t.ex. sallad, baguette eller liknande.

Utcheckning

Sista dagen har vi en avslutningsceremoni som börjar 11:00 och pågår ca 45 min. Därefter brukar många grupper samlas för att säga hej då, innan man beger sig hemåt. Se till att meddela ansvarig ledare när du tar ditt barn och åker hem.

Deltagare som åker tåg eller buss hem skjutsar vi till stationen i god tid. Avresetider samlas upp under veckans gång av respektive gruppledare. Notera att vi tidigast hinner med tåg från 12.30 för att deltagarna ska få vara med på hela avslutningsceremonin. Behöver man åka tidigare löser vi dock självklart det.

Vissa veckor är det många som har avresetid vid samma tillfälle, man kan då behöva åka tidigare från lägret och missa avslutningen, trots att man har en senare hemresetid. Detta för att vi ska hinna få alla till stationen i tid till avresa.

På utcheckningsdagen får alla deltagare frukost.