Activity Town.

När du har lite ledig tid mellan träningarna så måste du ta dig till vår egna fritidsgård
AT, som det kallas på Campen, är en perfekt plats för att träffa andra deltagare, hänga med kompisarna och prova på massa olika aktiviteter.
Totalt 2500 kvadrat både utomhus och inomhus finns för alla deltagare och är en väldigt populär del av lägret.

Inomhus Activity Town ligger i Stadium Arena, och här ryms allt du kan tänka dig på 1200 kvadrat.
Du kan spela Microsoft Kinect, testa instrument och spela in en cd-skiva, göra dina egna vykort, chilla och läsa tidningar i våra mysiga saccosäckar och mycket mer.

Ute Activity Town ligger utanför Stadium Arena.
Här finns ett utbud av studsmattor, fotbollssarger, bollar, konstiga cyklar, inlines och en mängd andra häftiga grejer. Du kan även testa att klättra på vår populära klättervägg.

 

Expedition Sports Camp

Det är stort, det är coolt och det är unikt.

Under varje onsdag, på förmiddagen, är samtliga deltagare och ledare med i denna gigantiska samarbetsövning.
På ett av allla stora fält på Himmelstalundsområdet bygger vi upp 15 stycken sexparallelliga stationer för ca 80 grupper.

Klockan 9.00 går startskottet!

På varje station gäller det för deltagarna tillsammans med sin grupp att samarbeta för att lösa olika uppgifter. Det kan vara allt från att lösa klurigheter eller balansera till att pricka rätt och koordinera.
Här är det inte den individuella prestationen som räknas, det absolut viktigaste är att samarbeta och inse nyttan av att alla hjälps åt och är bra på olika saker.

Campfestival
Under tisdag och torsdag erbjuder vi en massa extra aktiviteter och spännande prova-på grenar, något som vi har valt att kalla för Campfestival.

På campfestivalen kan du testa allt ifrån zumba, olika vattenaktiviteter till beachvolleyboll och en massa annat häftigt.