Gymnasieungdom på Stadium Sport Camp, Norrköping

Gymnasieungdom
Att ta ansvar för över 6800  deltagare, där många är borta från sin hemmiljö för första gången en hel vecka, kräver mycket från vår organisation. Att skapa en trygg miljö där samtliga deltagare, ledare och funktionärer kan trivas och samverka i är betydelsefullt för oss!

Går du i Åk 1 eller 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Norrköpings kommun kan du, genom Arbetsmarknadskontoret Norrköpings kommun, söka arbete hos oss på Stadium Sports Camp.

Inom dessa områden kan du söka:
Acitivity Town
Lägrets fritidsgårdar som erbjuder 2500 kvadrameter aktivitetsyta för deltagarna när de inte är och sportar. En viktig plats där deltagarna kan mötas i en aktiv miljö och hänga med tusentals deltagare från andra sporter.

Service/Transport
Här ansvarar man bland annat med skjutsning av lägerdeltagare och idrottsprofiler, inköp och hämtning av material, skyltning och iordningsställande av lokaler. Det är främst Service och Transport som ser till att det är städat, rent och snyggt på hela Campområdet under alla veckorna.
En förutsättning för att arbeta på området är att man har haft B-körkort i minst 6 månader.

Om man är överårig och vill jobba på Service och Transport är förutsättningarna för att söka att man har jobbat på Stadium Sports Camp tidigare och att man haft B-körkort i minst 6 månader.

Information/Försäljning
Här ansvarar man för mottagandet på Campen, kontakten mot ledare och deltagare samt hantering av in och utsättning av pengar på deltagarnas passport. Man arbetar även i Campens butik där vi säljer Stadium Sports Camps egna kollektion som är unik för varje sommar, samt i vår kiosk där deltagarna har chansen att fylla på med olika former av godsaker och drickbart.

Logi
Du ansvarar för uppbyggnaden av våra lokaler där deltagarna sover och säkerheten kring dessa. Utöver den dagliga driften under lägret ligger fokus på att följa upp rutiner kring städning, renhållning och service för deltagare och ledare.

Media
Här ansvarar du för fotografering- och produktion av Sports Camp filmer, samt driften av vårat Instagram och Snapchat.

Matsal
Alla deltagare och ledare, med andra ord våra gäster, äter sina måltider i en uppbyggd matsal i en av träningshallarna på området. I matsal och kök tillagar vi och serverar 4 måltider om dagen; frukost, lunch, middag & kvällsmål.
Tempot är tidvis högt och känslan skall vara att det är kul att hantera både mat och gäster. Du arbetar i team med andra ungdomar och arbetsledare. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat beredning av mat, portionering, disk, hantering av råvaror samt städning.

Under februari månad kan du gå in på www.norrköpingskommun.se och fylla i din ansökan.