Sätt in pengar på ditt barns passport i förväg!

Genom tjänsten Swish kan du nu i förväg sätta in pengar på ditt barns passport. Ett passport är det kort som ditt barn kommer att få vid incheckningen och som under hela lägervistelsen ska bäras runt halsen som ett bevis på att ditt barn hör till lägret. Passportet kan laddas med pengar och sedan användas som ett betalkort i någon av våra kassor under vistelsen.
Det går även bra att betala med bankkort eller kontanter i våra kassor på lägret.


Viktig information:

Vi kommer att kunna ta emot och registrera överföringar från och med 2 maj. 

 OBS! Det kan ta upp till 4 dagar innan din överföring registrerats på passportet. Du bör därför swisha i god tid innan lägret börjar.
Dvs. om ni önskar att pengarn ska finnas att tillgå på kortet vid ankomstdagen ska ni swisha senast tisdagen veckan innan - detta gäller alla veckor.


Det går endast att föra över pengar till passportet via tjänsten swish, alltså inte via bankgiro eller i Stadium butik.

OBS! Du kan inte betala anmälnings- eller deltagaravgift via swish. Detta måste ske via bankgiro eller i valfri stadium butik.Hur gör jag?

Det du behöver göra är att ansluta dig till Swish i via internetbanken. Du behöver också ladda ner "Bank ID säkerhetsapp" samt appen "Swish" för att kunna göra överföringar mellan privatkonto och Swish. All information hittar du på din banks hemsida!


Tillvägagångssätt vid insättning:

Alternativ 1:
Öppna swishappen 
Klicka på "Pay" 
Fyll i nummer 1236177174
Fyll i den summa du vill ska sättas in 


Alternativ 2:
Öppna Swishappen.
Klicka på QR-ikonen i högra hörnet

Håll över QR-koden nedan - fyll sedan i önskat belopp och ditt barns bokningsnummer!

Obs!! Det är mycket viktigt att bokningsnummret fylls i meddelanderutan korrekt då vi annars ej vet vem betalningen avser! Kortet kommer att vara påfyllt och klart när ditt barn kommer till lägret.


Pengar kvar på passport?

Skulle ditt barn ha pengar kvar på sitt passport när lägervistelsen är slut så sätter vi tillbaka pengarna på ditt eller ditt barns bankkort på plats på lägret i någon av våra kassor. Det går även att ta ut pengarna kontant innan hemresa men vi ser helst att återbetalningen sker till bankkort. Detta för att reducera kontanthanteringen och därmed höja säkerheten på lägret.

Har du frågor kring detta så hör av dig till oss på 011 - 24 30 40
Vi ses i sommar!