Vi på Stadium Sports Camp är fantastiskt stolta över att få låna det mest värdefulla en förälder har och att ta ansvar för samtliga deltagare på lägret, där många är borta från sin hemmiljö för första gången en hel vecka, kräver mycket från vår organisation.

Att skapa en trygg miljö är därför superviktigt för oss och våra samarbetspartners.

Nokas

Därför arbetar vi nära bland annat säkerhetsbolaget Nokas i Norrköping. Nokas står för den nattliga bevakningen av lägret, både våra materiella ting såsom Arena och Activity Town – men framförallt av logierna där våra deltagare bor. Tack vare att Nokas patrullerar samtliga nätter kan våra ledare och deltagare sova tryggt och säkert.


Sportdoc
Dessutom samarbetar vi med SPORTDOC som bland andra även bistår våra landslag i fotboll, orientering samt skidor och skidskytte med produkter. Till Stadium Sports Camp står SPORTDOC

för sjukvårdsväskor i alla dess storlekar till samtliga sporter och vi är fantastiskt tacksamma över att ha så kvalitativa produkter som även är enkla att använda på lägret. SPORTDOC står även för en tejputbildning på lägret som är tillgänglig för samtliga ledare. Utbildningen syftar till att så många på lägret som möjligt ska ha grundläggande kunskap i att ta hand om idrottsskador på plats. På så sätt kan vi också förebygga allvarligare skador.

Region Östergötland
Tillsammans med Region Östergötland har vi även en sjuksköterska på plats på Campen. Att ha en sjuksköterska på lägret ger både våra ledare och våra deltagare en trygghet att man snabbt kan få en professionell första bedömning vid t.ex. magbesvär, yrsel eller värk.