2017-10-25 15:32

Ny ansvarig tennisledare sökes

Ansökan ansvarig tennisledare för Stadium Sport Camp 2018 Norrköping Tennisklubb arrangerar tillsammans med Stadium Sport Camp varje sommar 3 veckors tennisläger. Vi söker nu en huvudansvarig ledare för lägret vars huvuduppgift är att koordinera lägrets aktiviteter utanför tennisträningen.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att koordinera och ansvara för ledare och deltagare utanför tennisens sportsliga verksamhet under lägerveckorna. Du sover med ledare och deltagare på Campen och fungerar som ansvarig ledare. Du ansvarar för att ledarna gör sitt jobb och är aktiv till att skapa en bra atmosfär. Du planerar och genomför aktiviteter tillsammans med övriga ledare och säkerställer att alla känner sig trygga på plats på lägret.

Egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, samarbetsvillig, har god kommunikationsförmåga, förmåga att planera långsiktigt och har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar mellan 11-14 år.

Erfarenhet

För att passa i rollen som ansvarig ledare är det en fördel om du har ett idrottsintresse och vi ser gärna att du har någon form av idrottsledarutbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du skall vara minst 18 år fyllda. Det är meriterande om du själv har spelat tennis men det är inte ett krav.

Skick in din ansökan med cv tillsammans med personligt brev och referenser till anki@norrkopingstk.se

Välkommen!