Aktiviteter på lägret

Utöver sporten finns en mängd andra aktiviteter på lägret. Bland annat Activity Town som är vår egna fritidsgård, vårt hjärta!

Activity Town

Det är på AT som deltagarna hänger mellan träningarna och är en perfekt plats för att träffa andra deltagare, hänga med kompisarna och prova på massa olika aktiviteter. Totalt 2500 kvm finns både utomhus och inomhus där vi har samlat gamla klassiker som brädspel, studsmattor och skateboard tillsammans med nya, häftiga saker som VR, uppblåsbara hinderbanor och klätterväggar.

Är du musikalisk av dig, eller bara vill testa på ett instrument, så har vi också en musikstudio där du med hjälp av vår personal kan lära dig spela gitarr eller spela in en låt med kompisarna.

Expedition Sports Camp

Det är stort, det är coolt och det är unikt. Varje onsdagseftermiddag bryter vi av hela lägret för denna gigantiska samarbetsövning. Expedition Sports Camp är en stor tävling i att samarbeta där samtliga lägrets grupper ställs mot varandra.

På varje station gäller det för deltagarna att tillsammans med sin grupp samarbeta för att lösa olika uppgifter. Det kan vara allt från att lösa klurigheter eller balansera till att pricka rätt och koordinera.

Här är det inte den individuella prestationen som räknas, det absolut viktigaste är att samarbeta och inse nyttan av att alla hjälps åt och är bra på olika saker.

Prova På!

Alla deltagare på lägret testar under sin vecka en till två extrainsatta sporter tillsammans med sin grupp och sina ledare. Dessa aktiviteter är schemalagda och exempel på tidigare prova på-sporter är rullstolsbasket, rullstolsinnebandy, discgolf, ultimate frisbee, lacrosse, styrkesport och baseball.