Incheckning och utcheckning

Stadium Sports Camp arrangeras under veckorna 26, 27, 28 och 29. Lägret startar söndag föregående vecka och avslutas under lördagen. Vi håller till på Himmelstalundsområdet i Norrköping.

Incheckning

Incheckning sker på ankomstdagen mellan 11:30-13:00 och därefter följer en invigningsceremoni, där du som förälder gärna får delta.

Vid incheckningen får du träffa dina ledare samt tilldelas ditt passport och annat som är bra att ha och veta under veckan, såsom schema och vattenflaska.

Anländer du med tåg eller buss till Norrköping mellan 10:00-14:00 på ankomstdagen finns vi på plats för att ta emot dig. Vi samlas då vid Stadium Sports Camp flaggan för transport till Campen.

Skulle du komma annan tid, eller med flyg, meddela oss i förväg så hämtar vi dig. Vi behöver då veta antal passagerare, ankomsttid samt sport.

OBS!
Under invigningsdagen är första måltiden för deltagarna middag, från 15:00 och framåt, och det är därför bra om man ätit innan man kommer till oss eller under dagen hos oss. Vi erbjuder försäljning av enklare måltider, t.ex. baguette eller liknande.


Utcheckning

Sista dagen har vi en avslutningsceremoni som börjar 11:00 och pågår ca 30 min. Därefter brukar många grupper samlas för att säga hej då, innan man beger sig hemåt. Se till att meddela ansvarig ledare när du tar ditt barn och åker hem.

Deltagare som åker tåg eller buss hem skjutsar vi till stationen i god tid. För att vi ska kunna garantera att man får vara med på avslutningsceremonin ska man boka en hemresa (tåg/buss) från kl. 13.30 och framåt! Avresetider samlas upp under veckans gång av respektive gruppledare.

Vissa veckor är det många som har avresetid vid samma tillfälle, man kan då behöva åka tidigare från lägret och missa avslutningen, trots att man har en senare hemresetid. Detta för att vi ska hinna få ner alla till stationen i tid till avresa.

På utcheckningsdagen får alla deltagare frukost.