Kost, logi och övernattning

På Stadium Sports Camp sover samtliga ledare och deltagare på lägret i sängar. Som deltagare tar man alltså med sig lakan, täcke och kudde eller sovsäck.

Logi & Övernattning

Våra logier ligger i närheten av campområdet och är till vardags till största delen skolsalar. Några av våra rum är dock studentrum eller personalrum. Beroende på vilken sport du väljer kan du få sova med mellan 8 och 24 andra deltagare i samma rum.

Som deltagare på Stadium Sports Camp så spenderar man hela sin vistelse hos oss – 7 dagar och 6 nätter. Att sova kvar på lägret är någonting som samtliga deltagare gör av flera olika anledningar:

  • Det stärker gruppen
  • Alla ledare ska veta vart deltagarna är nattetid
  • Stärka varje individ
  • För att underlätta för de barn som eventuellt kämpar med hemlängtan men som ej har möjlighet att åka hem på kvällen.

Vill en deltagare inte sova kvar på lägret förbehåller sig Stadium Sports Camp och SSC:s samarbetsföreningar rätten till att avbryta deltagarens lägervistelse.

Samtliga sporter och grupper på Stadium Sports Camp har ledare som sover på login i nära anslutning till deltagarna och finns alltid till förfogande om någonting skulle uppstå, även nattetid.

Kost

Samtliga deltagare på lägret får fyra mål om dagen: frukost, lunch, middag och kvällsmat.

Matsedeln består av god och näringsriktig mat, anpassad för dig som är aktiv hela dagarna. Givetvis kan specialkost ordnas vid medicinska eller ideologiska skäl, men detta ska anges vid anmälan.

Utöver måltiderna finns det gratis frukt i både matsal och i Stadium Arena, där vi även har ett café där deltagarna kan köpa yoghurt i olika former, mackor eller andra mellanmål.

Notera att under invigningsdagen så är den första måltiden på lägret middag som serveras efter 15.00. Det är därför bra om deltagarna har ätit tidigare på dagen. Vi erbjuder försäljning av enklare måltider på plats under invigningsdagen.