23 juni 2022

ALLT DU GLÖMMER KVAR KAN HITTA HEM IGEN

PostNords tjänst ”Upphittat på väg till dig” är en lika enkel som smart lösning för alla lägerungdomar. Allt som glöms kvar kan helt enkelt hitta hem igen med hjälp av namntaggar.

ALLT DU GLÖMMER KVAR KAN HITTA HEM IGEN

Varje år hanterar PostNord 153 miljoner paket. Alla paket är lika viktiga, om än på lite olika sätt. Det finns säkert lika många paket som anledningar till att de skickas. Kanske är det en vattenkanna som sätter fart på drömmen om ett enklare liv på landet, eller ritpennorna som kan vara startskottet på en ny karriär på andra sidan jordklotet. Det kan även vara att man glömt något någonstans. Mobilladdaren hos mormor, gosedjuret på bussen eller favoritkepsen på kollot.

Stadium Sports Camp kommer inte vara ett undantag. När alla lägerungdomar lämnar lägret så kommer förmodligen en del prylar glömmas kvar. Därför har PostNord kommit på en service som de kallar Upphittat på väg till dig. Hur fungerar det? Vid incheckning till lägret får alla lägerdeltagare namntaggar att märka sina prylar med. Det är bara att fylla i barnens namn och adress. Allt som era barn sedan glömmer kvar, ska Postnord efter bästa förmåga se till att de hittar tillbaka hem. Upphittat på väg till dig, helt enkelt.

- Jag är själv lägerförälder och jag vet att för barnen är det många pirriga känslor, förväntningar men också nervositet att åka iväg på läger. Oftast har barnen och ungdomar på läger har så kul att det inte är lätt att hålla ordning på allt. Vi vill med den här idén och tjänsten lösa det problemet och skänka extra lägerglädje genom att skicka hem favoritflaskan, gosedjuret eller benskyddet som glömdes kvar, säger Erika Norman, sponsring- och eventchef PostNord.

Vill du veta mer om upphittat och villkoren läs här: https://www.stadiumsportscamp....

PostNords tjänst ”Upphittat på väg till dig” är en lika enkel som smart lösning för alla lägerungdomar. Allt som glöms kvar kan helt enkelt hitta hem igen med hjälp av namntaggar