Platser för Friidrott i Norrköping

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
V1 V2 V3
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Preliminära datum för Sports Camp 2022

Vecka 1: 26 juni - 2 juli
Vecka 2: 3 juli - 9 juli
Vecka 3: 10 juli - 16 juli
Vecka 4: 17 juli - 23 juli

Preliminära datum för Day Camp 2022

Vecka 1: 28 juni - 1 juli
Vecka 2: 5 juli - 8 juli
Vecka 3: 12 juli - 15 juli
Vecka 4: 19 juli - 22 juli


Preliminära datum för Funkisgruppen 2022

Vecka 3: 12 juli - 14 juli

Denna sport kommer sommaren 2021 tyvärr inte att genomföras.

Läs mer

Spjut, höjdhopp, kula, häck med mera Anmäl dig till sommarens roligaste friidrottsläger

Ta chansen att komma till Norrköping och träna friidrott tillsammans med tjejer och killar i din egen ålder. Friidrotten på Stadium Sports Camp arrangeras av föreningen Tjalve IF Norrköping.

Friidrottsverksamheten

Sommaren 2019 byggdes en helt ny utomhusarena för friidrott på plats bredvid Stadium Arena på Campområdet. Där kommer vi att träna alla friidrottspass. På Himmelstalundsområdet finns gräsytor och löpspår som vi också utnyttjar. 

Vi erbjuder bra träning med kunniga ledare i alla grengrupper – hopp, kast, sprint/häck, löpning – och på friidrottspassen lägger vi upp det så att ni kan välja olika inriktningar på de olika passen, eller prova allt under veckan om ni vill det. Nybörjare så väl som erfarna friidrottare är varmt välkomna.

Varje vecka har vi någon eller några duktiga gästtränare eller profiler som kommer på besök.

Gruppindelning 

Din grupp består av 15–20 deltagare och du är garanterad att vara med minst en kompis. Det innebär att ni genomför alla aktiviteter tillsammans och även sover i samma rum. Är ni fler kompisar som har önskat varandra kan ni komma att delas upp i flera grupper. Detta för att ni även ska få chansen att lära känna nya kompisar under veckan. Killar och tjejer sover i separata rum. 

Ta med dig

Dubbla uppsättningar träningskläder, regnkläder och bra träningsskor för löpning och övningar på bana och på gräs/motionsspår. Spikskor och kastskor tar du med om du har. Extra t-shirts, strumpor m.m. är alltid bra att ha.