Platser för Fotboll i Norrköping

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
V1 V2 V3 V4
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Fotboll:
V1: 21 juni - 27 juni
V2: 28 juni - 4 juli
V3: 5 juli - 11 juli
V4: 12 juli - 18 juli
Fotboll finns även i Halmstad Gå till Fotboll i Halmstad

Teknik, bollkontroll, målvaktsövningar och massa annat. Anmäl dig till sommarens roligaste fotbollsläger

Fotbollen är Stadium Sports Camps största huvudidrott med cirka 1300 fotbollstjejer- och killar varje år.

Du har 2-3 fotbollsaktiviteter per dag (träning och/eller match). 11 och 12 åringar tränar samt spelar match på 7-mannaplaner och 13-15 åringar tränar samt spelar match på 11-mannaplaner. För att deltagarna ska få ut så mycket speltid som möjligt i match väljer vi att inte följa SvFF:s riktlinjer kring spelformer. Därför spelar 13-15 åringar 11-mannamatcher istället för 9-manna. Avvikelser kan förekomma om gruppantalet tillåter det.

Under träning jobbar våra duktiga instruktörer främst med teknik och bollkontroll. All fotbollsträning sker på Campområdets gräsplaner. Du som målvakt får självklart särskild målvaktsträning.

Gruppindelning

Din grupp består av 16-20 deltagare och du är garanterad att vara med minst en kompis. Det innebär att ni genomför alla aktiviteter tillsammans och även sover i samma rum. Är ni 6 stycken eller fler kompisar som har önskat varandra kan ni komma att delas upp i flera grupper. Detta för att ni även ska få chansen att lära känna nya kompisar under veckan. Vi har separata tjej och killgrupper. 11 och 12 åringar delas in tillsammans och 13-14 åringar tillsammans.

Ta med dig

Du behöver ha skor och benskydd (målvakter även handskar). Vi spelar bara på gräs, så dina skor bör vara försedda med gummidobb (ej aluminium).

Sportens arrangörsförening

IFK Norrköping

IFK Norrköping
Telefon:
011-215509
Email:
Klädsponsor

Nike

Nike