Norrköping

Innebandy

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
Sports Camp
V1 V2 V3
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Sports Camp 2024

Vecka 1: Sön 23 juni - Lör 29 juni
Vecka 2: Sön 30 juni - Lör 6 juli
Vecka 3: Sön 7 juli - Lör 13 juli


Datum för Week Camp 2024
Vecka 1: Sön 23 juni - Lör 29 juni
Vecka 2: Sön 30 juni - Lör 6 juli
Vecka 3: Sön 7 juli - Lör 13 juli


Datum för Day Camp 2024
Vecka 1: Tis 25 juni - Fre 28 juni
Vecka 2: Tis 2 juli - Fre 5 juli
Vecka 3: Tis 9 juli - Fre 12 juli

Datum för Funkis 2024
Vecka 1: Tis 25 juni - Fre 28 juni

Tillsammans med våra ledare och tränare brinner vi för att varje år ge våra deltagare årets häftigaste vecka. Det innebär såklart varierande och bra innebandyträningar, men också många roliga och galna aktiviteter utanför planen.

Träningarna

Till varje sommar rekryterar vi otroligt duktiga ungdomstränare från klubbar i hela Sverige. Tillsammans bildar dem ett starkt tränarteam med mycket erfarenhet och kunskap. Tillsammans med våra erfarna huvudledare och utbildare från bl.a. Svenska Innebandyförbundet får de en lägerspecifik utbildning och handledning både innan sommaren och under lägret för att göra träningarna så bra som möjligt.

Vi arbetar med temabaserade träningar där varje veckodag fylls med övningar fokuserade på det valda temat. Det finns även ett speciellt fokus på målvakter. Oavsett om du har spelat innebandy i många år eller om du vill testa sporten för första gången är målet att alla ska komma från lägret med känslan att ha fått utmana sig själv men även utvecklas som såväl innebandyspelare, idrottare och människa.

Ledarna

Vi rekryterar våra ledare från hela Sverige. Det är dedikerade ledare som ofta själva varit deltagare på Campen när de var yngre och nu vill vara med att återskapa den häftiga upplevelsen de själva varit med om. Våra ledare jobbar i team om tre personer med en ansvarig gruppledare, en ledare och en tränare. Tillsammans tar de hand om en egen grupp under hela veckan och kan på så vis lära känna sina deltagare väl både på och utanför planen.

I ledarteamet finns massor med erfarenhet och kunskap och med stöd från våra erfarna huvudledare är de experter på allt från att hantera hemlängtan till att hitta på roliga aktiviteter.

Gruppindelning

Varje grupp består av ca 20 deltagare och gruppindelning görs främst efter ålder. Om du kommer till lägret med andra kompisar har du möjlighet att önska någon eller några som du vill dela grupp med. Det är en gedigen process att sätta ihop bra grupper men vi lovar att du hamnar i samma grupp som minst en av de du har önskat.


Ta med dig (utöver standardpackning):

- personliga träningskläder
- skor för inomhusbruk
- klubba
- skyddsglasögon


Sportens arrangörsförening

KFUM Norrköping

KFUM Norrköping
Telefon:
011-10 61 55
Email:

Klädsponsor Salming