Norrköping

Gymnastik

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
Sports Camp
V1 V2 V3
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Sports Camp 2024

Vecka 1: Sön 23 juni - Lör 29 juni
Vecka 2: Sön 30 juni - Lör 6 juli
Vecka 3: Sön 7 juli - Lör 13 juli


Datum för Week Camp 2024
Vecka 1: Sön 23 juni - Lör 29 juni
Vecka 2: Sön 30 juni - Lör 6 juli
Vecka 3: Sön 7 juli - Lör 13 juli


Datum för Day Camp 2024
Vecka 1: Tis 25 juni - Fre 28 juni
Vecka 2: Tis 2 juli - Fre 5 juli
Vecka 3: Tis 9 juli - Fre 12 juli

Datum för Funkis 2024
Vecka 1: Tis 25 juni - Fre 28 juni

Trampett, tumbling, airtrack och trampolin. Anmäl dig till sommarens roligaste gymnastikläger

Utgångspunkten för gymnastiken är träning på trampett, tumbling, airtrack och trampolin. Som start på träningarna dansar vi också en hel del roliga uppvärmningsdanser. Träningarna är inriktade på truppgymnastik och är du trampolin- eller AG-gymnast eller vill testa gymnastik en vecka för första gången, då har även du kommit rätt!

På campen tränar du ca 2 träningar á 2h om dagen. Du kommer att få köra många volter, träffa nya kompisar från andra gymnastikföreningar och ha kul med en massa andra idrottare!

Vi har många kompetenta tränare på plats som har licenser för att få lära ut enkla- och dubbelvolter. Många av tränarna är fortfarande aktiva gymnaster och kommer från föreningar runt om i hela Sverige.

Förkunskaper

Oavsett tidigare kunskaper, om du är nybörjare eller tävlingsgymnast, kommer du att få en fantastiskt rolig vecka hos gymnastiken! Vi anpassar övningarna efter din nivå så att alla oavsett tidigare kunskap kommer få en lika rolig vecka!

Gruppindelning

Vid incheckningen kommer du bli indelad i ett av våra team. Ditt team består av 30-40 deltagare och du är garanterad att vara med minst en kompis som du önskat när du gjort din anmälan på bokningssidan. Viktigt att du skriver med förnamn och efternamn på kompisen du önskar att vara med. Det innebär att du och din kompis genomför alla aktiviteter tillsammans och även sover i samma rum. Är ni ett stort kompisgäng eller gymnaster från samma förening som har önskat varandra kan ni ibland behöva delas upp i olika sovrum på login. Kommer du ensam och inte har någon speciell kompis du vill vara med kommer du att hamna i ett team med deltagare som är i din ålder. Under träningarna kommer varje team även delas in i mindre träningsgrupper under träningspassen, dessa grupper är nivåindelade för att varje enskild deltagare ska kunna få träna på sin nivå. Om du tillhör en gymnastikförening ska du skriva med det i anmälan.

Ta med dig

Du behöver ta med dig flera uppsättningar av träningskläder. De ska vara åtsittande så att kläderna inte blir ett riskmoment under träningen. Träning/löparskor för utomhusbruk. Badkläder. En regnjacka kan ibland komma till användning. Ryggsäck/väska. Kom ihåg att skriva namn i alla dina kläder och tillhörigheter. Stadium Sports Camp har en sida med tips till packningen, så kolla in den listan också!


Sportens arrangörsförening

Norrköpings Gymnastikförening

Norrköpings Gymnastikförening
Telefon:
070-744 37 46
Email: