Platser för E-Sport i Norrköping

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
V1 V2 V3
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Preliminära datum för Sports Camp 2022

Vecka 1: 26 juni - 2 juli
Vecka 2: 3 juli - 9 juli
Vecka 3: 10 juli - 16 juli
Vecka 4: 17 juli - 23 juli

Preliminära datum för Day Camp 2022

Vecka 1: 28 juni - 1 juli
Vecka 2: 5 juli - 8 juli
Vecka 3: 12 juli - 15 juli
Vecka 4: 19 juli - 22 juli


Preliminära datum för Funkisgruppen 2022

Vecka 3: 12 juli - 14 juli

Lär dig lag-e sporterna League of legends, Rocket league, CS:go, Valorant eller FIFA från våra erfarna e-sportinstruktörer och ledare i en av världens största och snabbast växande sporter: e-sport. Nybörjare eller expert – alla är välkomna!

Vi delar upp grupper och lag efter deltagarnas ålder och erfarenhet, och vi kommer att blanda teoripass med praktiska övningar och matcher. E-sportsträningen kommer också kombineras med fysisk aktivitet.

En vecka på Stadium Sports Camp är en upplevelse också utöver detta. Förutom minst ett e-sportpass och en fysisk aktivitet/träningspass om dagen, samt olika aktiviteter i samband med e-sporten, får deltagarna också prova på minst en annan idrott. Dessutom får man hänga i våra aktivitetszoner som är fyllda med aktivitet och rörelse.


Ta med dig
Du behöver inte ta med dig någon utrustning till e-sportpassen utan vi har full gamingutrustning färdig och uppställd på plats, och Jonas ”Iceman” Dahl och hans medarbetare från Norrköpings e-sportgymnasium hälsar dig välkommen in i e-sportgemenskapen!


Sportens arrangörsförening

Norrköping E-sport

Norrköping E-sport
Telefon:
070 857 26 16
Email: