Week Camp / Day Camp 2021

För att kunna efterleva myndigheternas restriktioner, samt för att säkra lägrets genomförande, har bedömningen gjorts att övernattningssituationen är en av de större riskerna för smittspridning. 

Under en vecka på Stadium Sports Camp finns det ett flertal situationer där många deltagare samlas på liten yta (övernattningslokaler, invigning/avslutning, matsal, Activity Town, etc.). Alla dessa situationer har setts över och hanterats på olika sätt och tillsammans har alla förändringar lett till det nya konceptet Week Camp.

För att undvika att hamna i samma situation som 2020 då lägret med kort varsel helt ställdes in har konceptet Week Camp planerats i god tid för att med större sannolikhet kunna genomföras trots situationen som samhället befinner sig i.

I och med det nya konceptet minimeras trängselsituationerna genom nya och anpassade lösningar. Maten kommer serveras portionsförpackad och inte som buffé i en matsal, övernattningen är bortplockad pga trängseln i logierna och med instruktionerna att byta om innan anländande till lägret plockas även risken i omklädningsrum bort. Week Camp är ett nytt och anpassat koncept för den situationen samhället befinner sig i.

Transaktionsuppdraget från Stadium Sports Camp till Collector Bank gjordes den 26 januari. Efter det kan det ta fram till mitten av februari för pengarna att synas på ert konto. 

Observera att om du betalat med faktura måste du själv gå in på ”Mina Sidor” hos Collector Bank och registrera vilket kontonummer du vill att pengarna återbetalas till.

Alla medlemspoäng som registrerades vid köpet kommer ligga kvar på ditt poängkonto. Ingen mellanskillnad dras bort även om du bytt till Week Camp eller avbokat din plats.

Kopplat till varje sport som finns på lägret finns en samarbetsförening som ansvarar för den idrottsliga verksamheten på plats. 

I och med detta nya pandemianpassade koncept så har samtliga samarbetsföreningar fått ta ställning till om de känner att denna typ av verksamhet utan övernattning är genomförbar för dem. Vissa föreningar har därför tyvärr behövt ta beslut om att inte medverka i sommaren arrangemang.

Din tidigare anmälan kommer att avbokas och återbetalas automatiskt.

Gör en ny anmälan till Week Camp i anmälningsformuläret och betala platsen på nytt. Det kommer göras en full återbetalning på den avbokade platsen och därför blir detta ingen prisskillnad mot om du bokat om under ombokningsperioden. 

Sommaren 2021 kommer transporter till och från Norrköpings resecentrum eller andra platser inte att erbjudas.

Att jobba på Campen

Varje sport på Sports Camp arrangeras av en lokal idrottsförening, de ansvarar även för rekryteringen av ledare till sin sport. Du får gärna kontakta föreningen om du har några frågor och du hittar kontaktuppgifter på respektive sports egen sida.

När du vill söka jobb som ledare fyller du i ett anmälningsformulär med personlig information och har möjlighet att bifoga ditt CV. Du hittar formuläret här.

Om du vill läsa mer om de olika ledarrollerna hittar du det här.

Om du bor i närområdet eller kan ordna med egen övernattning kan söka jobb som ledare på Day Camp. Här kan du läsa mer om det.

Du som går i årskurs 1 eller årskurs 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Norrköpings Kommun har möjlighet att söka jobb som gymnasieungdom.

Det är Norrköpings kommun som är arbetsgivare medan Stadium Sports Camp är uppdragsgivare.

Ansökningarna hanteras genom Feriebanken och som har öppet under två veckor i februari. Går du vidare i rekryteringen blir du kallad till intervju i slutet av mars/början av april.

Här kan du läsa mer om jobbet som gymnasieungdom och du hittar lite mer information om våra olika arbetsområden här.

För att söka som arbetsledare skickar du ett CV och personligt brev till norrkoping@stadiumsportscamp.se där vi vill veta veta vilket av våra arbetsområden du är intresserad av.

Du kan läsa lite mer om rollen som arbetsledare här.

Observera att rekryteringen påbörjas redan under hösten.

Anmälan & avbokning

För att kunna skicka sin anmälan måste man fylla i alla fält - har du inte gjort det så blir fältet rödmarkerat och texten "Måste fyllas i" dyker upp.

När anmälan har gått igenom får ni ett mail där det står "Tack för er anmälan".

För att anmäla en deltagare till Stadium Sports Camp behöver du skapa ett konto.
Kontot ska stå på en målsman och innehålla kontaktuppgifter till den personen, eftersom det är till detta konto som vi under året skickar viktig information, så som kallelse och packlista.

På ditt konto kan du även se betalningsinformation och annan information som kan vara bra att ha.

Ditt bokningsnummer står med i det bekräftelsemail som vi skickar ut när du fått en plats.

Du kan också logga in på ditt konto för att se bokningsnummer under mina sidor och ”Anmälningar”.

Är det fulltecknat en vecka finns det 2 alternativ:

Alternativ 1: Skicka in en anmälan via hemsidan i alla fall, ni hamnar då automatiskt i en reservkö och när eller om en plats blir ledig hör vi oss till er.

Alternativ 2: Välj en annan sport eller vecka som det finns plats på.

Om du har något som du vill ändra i din anmälan, exempel: vecka, sport, kompisar, t-shirt storlek m.m så hör du av dig till oss mail eller telefon så gör vi ändringarna på den befintliga anmälan.

Nej, det spelar ingen roll att ni redan har en plats på en annan vecka.

Om det blir en plats ledig så tar vi kontakt med er och hör vilken vecka ni är intresserade av.

Du kan stå på reservlistan ända tills den vecka som du är intresserad av startar. Det kostar heller ingenting att stå i reservkö, du betalar först när och om du fått en plats.

Vi tar in anmälningar utefter avbokade platser vilket innebär att vi hör av oss när och om en plats blir ledig.

Betalning & återbetalning

Ja, i det är viktigt att du redan vid anmälningstillfället uppger ditt personnummer för att vi ska kunna registrera dina bonuspoäng hos Stadium Member. Det går inte att registrera i efterhand.

Collector Bank skickar ut fakturan via e-post till den adress som du uppgivit i samband med din anmälan. Fakturan skickas ut i mitten av månaden, ca 14 dagar innan förfallodatum.

Du kan dock komma åt din faktura tidigare genom att logga in på Collector Bank via deras hemsida eller app.

Observera att fakturan ibland kan hamna i skräppostinkorg.

Då vi på Stadium Sports Camp inte är direkt kopplade till Stadium Member så registreras inte köpet per automatik. Istället registreras alla köp i "bulk" vi två tillfällen.

Köp som är genomförda innan 1 december kommer registreras på innevarande kalenderår. Köp som görs fr om 1 december kommer att registreras efter årsskiftet och således fylla på saldot på nästkommande kalenderår.

Läs mer under "Anmälnings- och deltagarvillkor".

Ja, vi har ett syskon-/flerveckorspris som är tillämpligt på Sports Camp.

Den innebär att du betalar 3 495 kr för den första anmälan. Därefter betalar du 2 495 kr för övriga anmälda barn och/eller veckor. 

Alla deltagare måste anmälas med samma användarkonto men behöver inte anmälas samtidigt.

Observera att syskon-/flerveckorspriset inte är tillämpligt på Day Camp eller Funkisgruppen. 

Om du sedan tidigare är kontokund hos Stadium kan du betala med Stadium Konto i samband med din anmälan.

Genom att betala med Stadium Konto kan du välja att skjuta upp betalningen en månad samt har möjlighet att delbetala din avgift via Collector Bank.

Observera att du inte kan ansöka om att bli kontokund på vår hemsida, detta måste göras i en fysisk Stadium-, Stadium Outlet- eller Sneakers Point-butik.

Om du avbokar din plats innan 1 maj återbetalar vi deltagaravgiften utom en administrationsavgift på 500 kr.

För att avboka din plats kontaktar du oss på norrkoping@stadiumsportscamp.se och meddelar att du vill avboka platsen. Vi behöver bokningsnumret på den som skall avbokas.

Återbetalningen kommer sedan att justeras via Collector Bank.

Observera att det inte går att få tillbaka deltagaravgiften i en fysisk Stadium-, Stadium Outlet- eller Sneakers Pointbutik.

Du kan läsa mer om våra våra villkor här.

Logi & övernattning (EJ AKTUELLT 2021)

Nej, vi blandar inte deltagare från olika idrotter på de olika logierna. Varje idrott sover var för sig.

Vi vet att flera deltagare sover borta en hel vecka för första gången när de kommer till oss och hemlängtan är något vi är vana vid. Men som deltagare på Stadium Sports Camp måste du sova kvar på lägret nattetid av flera olika anledningar:

- Det stärker gruppen och varje individ
- Säkerhetsaspekten att ledarna vet var alla deltagare befinner sig nattetid
- Rättviseprincip mot deltagare som inte har möjlighet att åka hem varje kväll

Om en deltagare inte kan/vill sova kvar på lägret kommer lägerveckan avbrytas. Du läsa mer i våra villkor.

Samtliga sporter och grupper på Stadium Sports Camp har ledare som sover på login i nära anslutning till deltagarna och finns alltid till förfogande om någonting skulle uppstå, även nattetid.

Rummens storlek varierar beroende på vilken sport du valt.

Olika sporter bor i olika byggnader där det är allt från stora klassrum med 24 deltagare till studentboenden där deltagarna bor 4-8 st tillsammans.

Vid anmälan kan man önska upp till tre kompisar vilket vi anpassar oss efter så långt det går vid rumsindelningen. Förutsättningen är att deltagarna är anmälda till samma sport. 

Undantaget är att tjejer och killar inte sover tillsammans.

Transport (EJ AKTUELLT 2021)

Om du reser själv och anländer med tåg/buss till Norrköping C på ankomstdagen finns vi på plats för att ta emot dig.

På avresedagen skjutsar vi dig till stationen i god tid.

Mer information om lämpliga ankomst- och avresetider för tåg/buss kommer uppdateras under våren.

Observera att vi inte ansvarar för att möta upp/hämta/lämna deltagare som kommer eller reser andra dagar än ankomst- och avresedagen.