26 maj 2023

Upphittat - På väg till dig!

PostNords tjänst ”Upphittat. På väg till dig” är en lika enkel som smidig lösning för alla deltagare. Allt som glöms kvar kan helt enkelt hitta hem igen med hjälp av namntaggar.

Upphittat - På väg till dig!

Alla paket är lika viktiga, om än på lite olika sätt. Det finns säkert lika många paket som anledningar till att de skickas. Kanske är det en vattenkanna som sätter fart på drömmen om ett enklare liv på landet eller ritpennorna som kan vara startskottet på en ny karriär. Det kan även vara att man glömt något någonstans. Mobilladdaren hos mormor, gosedjuret på bussen eller favoritkepsen på kollot.

Stadium Sports Camp kommer inte vara ett undantag. När alla deltagare lämnar lägret så kommer förmodligen en del prylar glömmas kvar. Därför har vi på PostNord kommit på en tjänst som vi kallar Upphittat på väg till dig.

Hur fungerar det?
Vid incheckning till lägret får alla lägerdeltagare namntaggar att märka sina prylar med. Det är bara att fylla i barnens namn och adress. Allt som era barn sedan glömmer kvar, ska vi efter bästa förmåga se till att de hittar tillbaka hem. Upphittat väg till dig, helt enkelt.


VILLKOR FÖR ”UPPHITTAT”

• Förpackning & innehåll får väga max 2 kg
• Leveranstid cirka 2 dagar
• Gäller endast prylar som är märkta med läsbar adress & namn
• Levereras av brevbärare i postlåda, fastighetsbox eller postinlägg. Får förpackningen ej plats kommer den aviseras och du kan hämta den dagen efter hos ditt ombud (obs, tänk på att varannandagsutdelning påverkar leveranstiden om förpackningen aviseras)
• Förpackningarna går ej att spåra eller försäkra
Vi levererar inte (försändelser som ej skickas)
• färskvaror
• vätskor som inte är i en konservburk
• farligt gods
Läs er om vad du får skicka www.postnord.se/skicka-forsandelser/forberedelser/vad-far-du-skicka

** Vi reserverar oss kring skrymmande material som inte följer PostNords villkor

KONTAKT
Om du saknar något från lägret, tveka inte att höra av er till Upphittat på: upphittat@stadiumsportscamp.se

ÖVRIGT
Prylar som hittas som inte är märkta kommer efter 18 augusti att skänkas till behövande i Ukraina via PostNords initiativ Ukrainahjälpen där PostNord där står för att dessa fraktas till Ukraina utan kostnad.

FRÅGOR
Gå in postnord.se/kundservice-faq och skicka ett meddelande till vår kundservice eller ring 0771-33 33 10.