Så funkar det

Veckan i korthet

Day Camp är fyra dagar fullproppade med aktiviteter. Deltagarna kommer att ha kalaskul - och som förälder behöver du inte ägna en tanke åt matsäck. Bekvämt, va?

Veckoschema v. 26-28

Tisdag08:00 - 16:00
Onsdag08:30 - 16:00
Torsdag08:30 - 16:00
Fredag08:30 - 16:00


Tisdag (Incheckning/Uppstart)

Incheckningen sker i anslutning till Stadium Arena och är öppen kl.08:00-08:30. Det finns skyltar som visar var ni ska gå.

Vid incheckningen får deltagarna sin vattenflaska och t-shirt. Ni kommer även få hälsa på gruppens ledare samt få kontaktuppgifter. Det går självklart bra att som förälder checka in flera kompisar tillsammans.

När incheckningen är klar ges en kortare introduktion för alla deltagare och föräldrar/närstående, den tar ca 15 min och innehåller viktig information för alla. Direkt efter introduktionen börjar aktiviteterna och det är då dags för alla föräldrar, anhöriga och närstående lämna området.


Fredag (Avslutning)

Efter fyra härliga dagar har ditt barns grupp avslutning där vi tackar för veckan, sjunger en sista sång tillsammans och äter en god glass.


Måltider

Lunch serveras till alla deltagare på lägret. Matsedeln består av näringsriktig mat som är anpassad för aktiva deltagare

Mot slutet av dagen får alla Day Campare ett mellanmål för att vara redo för mer sport.

Självklart finns det gratis frukt när man vill under dagen!

Specialkost ordnas vid medicinska, allergiska och/eller ideologiska skäl vilket tydligt skall anges i anmälningsformuläret.