Anmäl och betala

Anmäl och betala

Deltagaranmälan till lägret görs via vår hemsida enligt principen "först till kvarn". Anmälan kan göras fram till att sista lägerveckan startar.

Reservplatser

Om den önskade sport/vecka är fulltecknad kan man välja att stå på reservplats eller anmäla dig till en annan sport/vecka. Reservplats får man per automatik om sporten man bokar sig på är full. 


Betalning

Vid anmälan betalar ni direkt via vår hemsida. Bland betalalternativen finns Stadium Konto, Stadium Faktura, direktbetalning till de största bankerna samt kreditkort. Samtliga betalalternativ ger er möjlighet att få medlemspoäng på hela köpet som Stadium Member förutsatt att personnumret uppges vid köptillfället.

Läs mer om detta under "anmälnings- och deltagarvillkor" längst ner på sidan.

Det går inte att betala deltagaravgiften i en Stadium-, Stadium Outlet eller Sneakers Point-butik eller via några av dessa e-handelssajter.


Priser

Deltagaravgiften för Stadium Sports Camp 2021 är:

Week Camp 1 995 kr


Syskon- och flerveckorspris

2021 är ett annorlunda år och i och med det nya konceptet Week Camp som ersätter vårt övernattningsläger kommer inte syskonrabatter eller flerveckorsrabatter att gälla. Detta gäller bara för sommaren 2021. 


Avbokning och återbetalning

Om du behöver avboka en plats till Sports Camp eller Day Camp kontaktar du oss på norrkoping@stadiumsportscamp.se. Vi behöver bokningsnumret (tre bokstäver + tre siffror) för att hantera avbokningen. Vi behåller alltid en administrativ avgift på 500 kr oavsett skäl eller tidpunkt för avbokning av en deltagarplats.

Innan 1 maj 2021 kan du avboka ditt barns plats utan anledning och få deltagaravgiften (utom 500 kr) tillbaka.

Efter 1 maj 2021 kan du avboka ditt barns plats men får endast tillbaka deltagaravgiften (utom 500 kr) mot uppvisande av läkarintyg.Vanliga frågor och svar

För att kunna skicka sin anmälan måste man fylla i alla fält - har du inte gjort det så blir fältet rödmarkerat och texten "Måste fyllas i" dyker upp.

När anmälan har gått igenom får ni ett mail där det står "Tack för er anmälan".

För att anmäla en deltagare till Stadium Sports Camp behöver du skapa ett konto.
Kontot ska stå på en målsman och innehålla kontaktuppgifter till den personen, eftersom det är till detta konto som vi under året skickar viktig information, så som kallelse och packlista.

På ditt konto kan du även se betalningsinformation och annan information som kan vara bra att ha.

Är det fulltecknat en vecka finns det 2 alternativ:

Alternativ 1: Skicka in en anmälan via hemsidan i alla fall, ni hamnar då automatiskt i en reservkö och när eller om en plats blir ledig hör vi oss till er.

Alternativ 2: Välj en annan sport eller vecka som det finns plats på.