Gymnasieungdom

Kommunalt sommarjobb

Tillsammans med Norrköpings Kommun är vi uppdragsgivare åt över 100 gymnasieungdomar som sommarjobbar hos oss på Stadium Sports Camp. Du som främst går i årskurs 1 eller årskurs 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Norrköpings Kommun har möjlighet att söka dessa jobb. För dig som har körkort kan du läsa mer under Service/Transport nedan.

Flera av våra medarbetare har en gång börjat sin bana som gymnasieungdomar. Vi vill i så stor utsträckning som möjligt ha tillbaka dig som är en god ambassadör och som bidrar med bra arbetsinsatser. Vi ser dessa kulturbärare som en oerhört viktig del i arbetet att varje år bygga upp Campen på så kort tid som vi gör.

Att ta ansvar för våra tusentals deltagare kräver mer än en bra organisation med duktiga och drivna idrottsledare. I situationer utanför själva idrotten vill vi främja en trygg miljö där deltagare, ledare och funktionärer kan trivas och känna sig sedda. Där är du som gymnasieungdom en mycket viktig del och kan bidra på ett värdefullt sätt.

Som gymnasieungdom på lägret anställs du av Norrköpings Kommun som är din arbetsgivare medan vi på Stadium Sports Camp är din uppdragsgivare. Det är vi som leder ditt arbete genom lägrets alla veckor och du får ett schema som är anpassat efter vår verksamhet. Du anställs under totalt fem veckor (v.25-29).

Hos oss får du beroende på arbetsområde förutsättningar att arbeta självständigt och du ges möjlighet till mycket frihet under ansvar om du sköter ditt jobb väl. De tjänster du är intresserad av söker du genom Feriebanken hos Norrköpings Kommun som är öppen under två veckor i februari.

Det är viktigt att komma ihåg att det inte kommer beviljas någon ledighet under denna arbetsperiod men ditt schema kommer att vara roterande med enskilda lediga dagar varje vecka.

Här listar vi de olika områden som du kan söka genom Feriebanken (öppnas i nytt fönster).


Vanliga frågor och svar

Varje sport på Sports Camp arrangeras av en lokal idrottsförening, de ansvarar även för rekryteringen av ledare till sin sport. Du får gärna kontakta föreningen om du har några frågor och du hittar kontaktuppgifter på respektive sports egen sida.

När du vill söka jobb som ledare fyller du i ett anmälningsformulär med personlig information och har möjlighet att bifoga ditt CV. Du hittar formuläret här.

Om du vill läsa mer om de olika ledarrollerna hittar du det här.

Om du bor i närområdet eller kan ordna med egen övernattning kan söka jobb som ledare på Day Camp. Här kan du läsa mer om det.

Du som går i årskurs 1 eller årskurs 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Norrköpings Kommun har möjlighet att söka jobb som gymnasieungdom.

Det är Norrköpings kommun som är arbetsgivare medan Stadium Sports Camp är uppdragsgivare.

Ansökningarna hanteras genom Feriebanken och som har öppet under två veckor i februari. Går du vidare i rekryteringen blir du kallad till intervju i slutet av mars/början av april.

Här kan du läsa mer om jobbet som gymnasieungdom och du hittar lite mer information om våra olika arbetsområden här.

För att söka som arbetsledare skickar du ett CV och personligt brev till norrkoping@stadiumsportscamp.se där vi vill veta veta vilket av våra arbetsområden du är intresserad av.

Du kan läsa lite mer om rollen som arbetsledare här.

Observera att rekryteringen påbörjas redan under hösten.