Mat och boende

Mat och boende

En vecka på Stadium Sports Camp är energikrävande. Därför serveras varje dag en rejäl frukost, en ordentligt lagad och näringsrik lunch samt middag och kvällsmål. Du och dina kompisar somnar, troligtvis ganska snabbt, i riktigt sköna sängar.

Kost

Som deltagare får du fyra mål om dagen: frukost, lunch, middag och kvällsmål. Matsedeln består av näringsriktig mat som är anpassad för dig med aktiva dagar och du ska inte vara hungrig efter en måltid. Givetvis kan specialkost ordnas vid medicinska, allergiska och/eller ideologiska skäl vilket tydligt skall anges i anmälningsformuläret.

Utöver måltiderna finns det gratis frukt i både matsal och huvudarena. Vi har även ett café där du kan köpa yoghurt, mackor och andra mellanmål om du är hungrig mellan måltiderna.


 

Kiosk / Café / Butik

På lägret har vi försäljning i vårt café där du hittar allt från yoghurt, kvarg, smörgåsar och andra mellanmål och i kiosken finns såklart klassiska tillbehör som förhöjer din aktiva sommarlovsvecka.

Du kan även komplettera din packning om du råkat glömma något till necessären eller kanske tappat bort din handduk.


 

Övernattning

Som deltagare på övernattningslägret spenderar du hela din vistelse hos oss – sju dagar och sex nätter. Ingen deltagare på Sports Camp kan medverka på dagarna och samtidigt sova hemma på nätterna, då hänvisas till konceptet Week Camp. Du kan läsa mer om varför i vår FAQ.


 

Logi

Våra logier ligger utspritt på området och är till vardags till största delen skolsalar, studentrum och personalrum. Beroende på sport får du sova med olika antal deltagare i samma rum men alla får låna en egen säng.

Samtliga sporter har ledare som sover i nära anslutning till alla deltagare och de finns alltid tillgängliga om någonting skulle uppstå - oavsett tid på dygnet.

Du behöver ha med dig eget sänglinne, ett täcke eller en sovsäck samt en egen kudde.


Vanliga frågor och svar

Nej, vi blandar inte deltagare från olika idrotter på de olika logierna. Varje idrott sover var för sig.

Rummens storlek varierar beroende på vilken sport du valt.

Olika sporter bor i olika byggnader där det är allt från stora klassrum med 24 deltagare till studentboenden där deltagarna bor 4-8 st tillsammans.

Vid anmälan kan man önska upp till tre kompisar vilket vi anpassar oss efter så långt det går vid rumsindelningen. Förutsättningen är att deltagarna är anmälda till samma sport.

Undantaget är att tjejer och killar inte sover tillsammans.