Om lägret

Säg hej till vårt nya säkra lägerkoncept!

2021 blir inte ett vanligt lägerår, därför har vi tänkt om och gjort om. Nu lanserar vi Week Camp som är minst lika kul som vårt vanliga läger, men som sker på ett mer säkert sätt för alla inblandade.

Med tanke på det rådande läget har vi behövt tänka om. Det viktigaste för oss är att kunna genomföra våra lägerveckor på ett tryggt sätt. Därför kommer våra övernattningsläger bli till dagsläger sommaren 2021 i Norrköping. Säg hej till Week Camp – ett fem dagar långt veckoläger för barn och unga mellan 10 och 15 år under v. 25, 26 och 27.

Som vanligt får man välja en av 12 huvudsporter eller multi (och testa på flera) under veckan. Andra schemalagda roliga aktiviteter utöver sporten kommer också genomföras varje dag. Inga förkunskapskrav eller föreningsanslutning krävs för att anmäla sig till ett Week Camp.

Stadium Sports Camp handlar om så mycket mer än bara sport. Det handlar om att våga, om att träffa nya kompisar, upptäcka en ny plats och lära sig nya saker om sig själv. Ett litet steg mot att bli stor helt enkelt. Vi kallar det Sports Camp-effekten.


Om Week Camp:

Vecka: 25 (20-24/6), 26 (28/6-2/7), 27 (5-9/7)

Tider: Måndag-fredag kl 08-17 (med undantag för v.25 då det är midsommar, den veckan är lägret söndag-torsdag)

Åldrar: 10-15 år

Pris: 1995 kr


I priset ingår:

- Deltagande i den valda sporten och andra aktiviteter

- Möjlighet att prova på andra sporter 

- Vattenflaska

- Sportspecifik t-shirt

- En massa coola aktiviteter

- Lunch, mellanmål och frukt varje dag 

- Olycksfallsförsäkring via Länsförsäkringar Östgöta


Vanliga frågor och svar

För att kunna efterleva myndigheternas restriktioner, samt för att säkra lägrets genomförande, har bedömningen gjorts att övernattningssituationen är en av de större riskerna för smittspridning. 

Under en vecka på Stadium Sports Camp finns det ett flertal situationer där många deltagare samlas på liten yta (övernattningslokaler, invigning/avslutning, matsal, Activity Town, etc.). Alla dessa situationer har setts över och hanterats på olika sätt och tillsammans har alla förändringar lett till det nya konceptet Week Camp.

För att undvika att hamna i samma situation som 2020 då lägret med kort varsel helt ställdes in har konceptet Week Camp planerats i god tid för att med större sannolikhet kunna genomföras trots situationen som samhället befinner sig i.