Arbetsledare

Arbetsledare

Som arbetsledare på Stadium Sports Camp är du operativt ansvarig för någon av våra arbetsområden. Din primära uppgift är att tillsammans med Stadium Sports Camp anställa och arbetsleda de gymnasieungdomar som arbetar på ditt område.

Att ansvara för arbetsledningen av över gymnasieungdomar under en dryg månads tid ställer höga krav på oss som uppdragsgivare och av dig som arbetsledare. Det handlar om att skapa en miljö där våra sommarjobbare kan växa och lära sig saker samtidigt som man bidrar till att berika lägret. Även om Stadium Sports Camp inte har det direkta arbetsgivaransvaret för våra kommunala feriearbetare har vi en mycket viktig uppgift att ge en bra och rättvis första bild av arbetslivet där rättigheterna är lika viktiga som skyldigheterna.

Som arbetsledare är din huvuduppgift precis vad det låter som – att arbetsleda de sommarjobbande gymnasieungdomarna. Du ansvarar delvis för planeringen och uppbyggnaden av ditt arbetsområde innan lägret startar, tillsammans med kollegor ansvara för driften under tiden samt förbereda en smidig nedpackning efter lägret. Arbetsveckorna kommer vara mycket intensiva och många gånger innehålla långa arbetsdagar då hela vårt uppdrag handlar om att deltagarnas upplevelse skall bli den bästa någonsin. Arbetslagen jobbar tätt bredvid varandra och arbetsinsatser mellan våra områden är inte ovanligt, främst under de mest intensiva perioderna.

Vi söker dig som är positiv, social, rättvis, strukturerad och gillar att arbeta i team. Jobbet kräver att du kan tempoväxla, vara mycket flexibel, se möjligheter istället för utmaningar samt att du kan ge frihet under ansvar. Som arbetsledare är du en ambassadör och förebild för såväl Stadium Sports Camp som för hela bilden av vad arbetslivet innebär generellt. Det ingår i alla arbetsledartjänster att hålla samtal med gymnasieungdomarna inom sitt område samt att ge ett tjänstgöringsbetyg för att värna om de kulturbärare vi vill ha tillbaka kommande år framöver.

Tidigare erfarenhet av att leda barn/ungdomar är meriterande likväl som annan bakgrund inom event eller andra idrottsläger. Att ha verkat i arbetsledande roll tidigare ser vi som meriterande men inte ett krav. Framförallt ska du som söker till arbetsledare se slutmålet och förstå vad som krävs för att nå dit.

Låter det intressant? Skicka ditt CV samt personligt brev till norrkoping@stadiumsportscamp.se

Våra arbetsområden som finns att söka som arbetsledare på Stadium Sports Camp hittar du här (öppnas i nytt fönster).