Arbetsledare

Arbetsledare

Som arbetsledare på Stadium Sports Camp är du operativt ansvarig för någon av våra arbetsområden. Din primära uppgift är att tillsammans med Stadium Sports Camp anställa och arbetsleda de gymnasieungdomar som arbetar på ditt område.

Att ansvara för arbetsledningen av över gymnasieungdomar under en dryg månads tid ställer höga krav på oss som uppdragsgivare och av dig som arbetsledare. Det handlar om att skapa en miljö där våra sommarjobbare kan växa och lära sig saker samtidigt som man bidrar till att berika lägret. Även om Stadium Sports Camp inte har det direkta arbetsgivaransvaret för våra kommunala feriearbetare har vi en mycket viktig uppgift att ge en bra och rättvis första bild av arbetslivet där rättigheterna är lika viktiga som skyldigheterna.

Som arbetsledare är din huvuduppgift precis vad det låter som – att arbetsleda de sommarjobbande gymnasieungdomarna. Du ansvarar delvis för planeringen och uppbyggnaden av ditt arbetsområde innan lägret startar, tillsammans med kollegor ansvara för driften under tiden samt förbereda en smidig nedpackning efter lägret. Arbetsveckorna kommer vara mycket intensiva och många gånger innehålla långa arbetsdagar då hela vårt uppdrag handlar om att deltagarnas upplevelse skall bli den bästa någonsin. Arbetslagen jobbar tätt bredvid varandra och arbetsinsatser mellan våra områden är inte ovanligt, främst under de mest intensiva perioderna.

Vi söker dig som är positiv, social, rättvis, strukturerad och gillar att arbeta i team. Jobbet kräver att du kan tempoväxla, vara mycket flexibel, se möjligheter istället för utmaningar samt att du kan ge frihet under ansvar. Som arbetsledare är du en ambassadör och förebild för såväl Stadium Sports Camp som för hela bilden av vad arbetslivet innebär generellt. Det ingår i alla arbetsledartjänster att hålla samtal med gymnasieungdomarna inom sitt område samt att ge ett tjänstgöringsbetyg för att värna om de kulturbärare vi vill ha tillbaka kommande år framöver.

Tidigare erfarenhet av att leda barn/ungdomar är meriterande likväl som annan bakgrund inom event eller andra idrottsläger. Att ha verkat i arbetsledande roll tidigare ser vi som meriterande men inte ett krav. Framförallt ska du som söker till arbetsledare se slutmålet och förstå vad som krävs för att nå dit.

Låter det intressant? Skicka ditt CV samt personligt brev till norrkoping@stadiumsportscamp.se

Våra arbetsområden som finns att söka som arbetsledare på Stadium Sports Camp hittar du här (öppnas i nytt fönster).


Vanliga frågor och svar

Varje sport på Sports Camp arrangeras av en lokal idrottsförening, de ansvarar även för rekryteringen av ledare till sin sport. Du får gärna kontakta föreningen om du har några frågor och du hittar kontaktuppgifter på respektive sports egen sida.

När du vill söka jobb som ledare fyller du i ett anmälningsformulär med personlig information och har möjlighet att bifoga ditt CV. Du hittar formuläret här.

Om du vill läsa mer om de olika ledarrollerna hittar du det här.

Om du bor i närområdet eller kan ordna med egen övernattning kan söka jobb som ledare på Day Camp. Här kan du läsa mer om det.

Du som går i årskurs 1 eller årskurs 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Norrköpings Kommun har möjlighet att söka jobb som gymnasieungdom.

Det är Norrköpings kommun som är arbetsgivare medan Stadium Sports Camp är uppdragsgivare.

Ansökningarna hanteras genom Feriebanken och som har öppet under två veckor i februari. Går du vidare i rekryteringen blir du kallad till intervju i slutet av mars/början av april.

Här kan du läsa mer om jobbet som gymnasieungdom och du hittar lite mer information om våra olika arbetsområden här.

För att söka som arbetsledare skickar du ett CV och personligt brev till norrkoping@stadiumsportscamp.se där vi vill veta veta vilket av våra arbetsområden du är intresserad av.

Du kan läsa lite mer om rollen som arbetsledare här.

Observera att rekryteringen påbörjas redan under hösten.