Ledare på Day Camp

Ledare på Day Camp

Jobbet som ledare på Day Camp innebär att du tar hand om våra yngsta deltagare på lägret, det skiljer sig även lite åt från övriga sporter då du t.ex. inte övernattar på området.

Som ledare på Day Camp arbetar du i ett team om tre-fyra ledare som ansvarar för ca 25 deltagare. Du börjar ditt arbete med ett kvällspass en måndag där du tillsammans med de andra ledarna förbereder för deltagarnas ankomst. Därefter följer fyra heldagar (tis-fre kl.08-17) där du följer din grupp runt på de olika besöken hos sporterna enligt ett förutbestämt schema.

Det är av stor vikt att deltagarna på Day Camp känner trygghet och glädje, därför är en central del i ditt ledarskap att vara ett föredöme, att ha ett lekfullt sinne och att du fysiskt deltar i så många aktiviteter som möjligt. Det finns inga krav på idrottskunskaper hos dig som ledare men vi har en förväntan att du har en känsla för hur man tar hand om och leder barn.

Ledarna på Day Camp övernattar inte på området eftersom deltagarna sover hemma. Vi på Stadium Sports Camp tar ej ansvar för att ordna med sovplats om du bor på annan ort och betalar inte ut ersättning för resor.