Ledare på Day Camp

Ledare på Day Camp

Jobbet som ledare på Day Camp innebär att du tar hand om våra yngsta deltagare på lägret, det skiljer sig även lite åt från övriga sporter då du t.ex. inte övernattar på området.

Som ledare på Day Camp arbetar du i ett team om tre-fyra ledare som ansvarar för ca 25 deltagare. Du börjar ditt arbete med ett kvällspass en måndag (undantaget första veckan) där du tillsammans med de andra ledarna förbereder för deltagarnas ankomst. Därefter följer fyra heldagar kl.07:30-17:30 där du följer din grupp runt på de olika besöken hos sporterna enligt ett förutbestämt schema.

Det är av stor vikt att deltagarna på Day Camp känner trygghet och glädje, därför är en central del i ditt ledarskap att vara ett föredöme, att ha ett lekfullt sinne och att du fysiskt deltar i så många aktiviteter som möjligt. Det finns inga krav på idrottskunskaper hos dig som ledare men vi har en förväntan att du har en känsla för hur man tar hand om och leder barn.

Ledarna på Day Camp övernattar inte på området eftersom deltagarna sover hemma. Vi på Stadium Sports Camp tar ej ansvar för att ordna med sovplats om du bor på annan ort och betalar inte ut ersättning för resor.


Vanliga frågor och svar

Varje sport på Sports Camp arrangeras av en lokal idrottsförening, de ansvarar även för rekryteringen av ledare till sin sport. Du får gärna kontakta föreningen om du har några frågor och du hittar kontaktuppgifter på respektive sports egen sida.

När du vill söka jobb som ledare fyller du i ett anmälningsformulär med personlig information och har möjlighet att bifoga ditt CV. Du hittar formuläret här.

Om du vill läsa mer om de olika ledarrollerna hittar du det här.

Om du bor i närområdet eller kan ordna med egen övernattning kan söka jobb som ledare på Day Camp. Här kan du läsa mer om det.

Du som går i årskurs 1 eller årskurs 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Norrköpings Kommun har möjlighet att söka jobb som gymnasieungdom.

Det är Norrköpings kommun som är arbetsgivare medan Stadium Sports Camp är uppdragsgivare.

Ansökningarna hanteras genom Feriebanken och som har öppet under två veckor i februari. Går du vidare i rekryteringen blir du kallad till intervju i slutet av mars/början av april.

Här kan du läsa mer om jobbet som gymnasieungdom och du hittar lite mer information om våra olika arbetsområden här.

För att söka som arbetsledare skickar du ett CV och personligt brev till norrkoping@stadiumsportscamp.se där vi vill veta veta vilket av våra arbetsområden du är intresserad av.

Du kan läsa lite mer om rollen som arbetsledare här.

Observera att rekryteringen påbörjas redan under hösten.