Arbetsområden Gymasieungdom

Arbetsområden

Här kan du läsa lite mer om de områden du kan söka som Gymnasieungdom i Norrköpings Kommun. Ansökan till Feriebanken öppnar i februari.


 

Information / Försäljning
Som gymnasieungdom inom området Information/Försäljning är du ansiktet utåt mot deltagare och ledare. Du hjälper bland annat till med att svarar på frågor i telefon och receptionsdisk.

Du kommer att arbeta i Campens butik/kiosk, där uppgifter som påfyllning, prismärkning, ordning och reda samt försäljning i kassa ingår.

Du och dina kollegor ansvarar för uppbyggnaden av våra försäljningsenheter innan Campens start, sortera kläder, prismärker, tillgodoser våra föreningar med relevant information samt nedpackning av hela området när lägret är slut.


 

Activity Town
Activity Town är Stadium Sports Camps fritidsgård som erbjuder en fantastisk aktivitetsyta både inne och ute för deltagarna när de inte är och sportar. En viktig plats där deltagarna kan mötas i en aktiv miljö och umgås med de andra deltagare.

Du som arbetar på AT ansvarar för driften av de aktiviteter och stationer som ryms inom området, allt från klätterväggar och studsmattor till VR-monter och femkamp. Vi ser gärna att du som jobbar här är påhittig, uppmärksam och är redo att vara flexibel.


 

Logistik
Som gymnasieungdom inom området Logistik är din huvuduppgift att hämta/lämna material och varor, hämta/lämna idrottsprofiler, diverse inköp, skyltning, iordningställande av lokaler samt enklare reparationer och underhåll.

Rollen innefattar även arbete i att hålla rent och snyggt på hela området under lägerveckorna.

Om du vill jobba på detta område är det ett krav att du har haft B-körkort i minst sex månader när anställningsperioden börjar.

Vi söker dig som har en god förmåga att ta eget ansvar, är mycket flexibel och är beredd att tempoväxla när det behövs. Det är även positivt om du är initiativrik, lite påhittig och är händig.

 

Kök / Matsal
Du som arbetar inom detta område kommer att få vara en del utav att bereda maten i vårt storkök och matsal tillsammans med restaurangpersonal.

Köket ansvarar även för viss disktjänst.

Vi söker dig som kan arbeta självgående och som har en känsla för vad som ska göras vid rätt tillfälle. Att kunna tempoväxla, vara noggrann och uppskatta kontakt med människor är egenskaper vi efterfrågar.

 

Day Camp
Som gymnasieungdom på Day Camp är din huvuduppgift att finnas till för deltagarna på lägret. Du kommer arbeta som ledare för en grupp på ca 25 barn tillsammans med andra ledare.

Barnen är schemalagda för att testa idrotter varje dag, tillbringa tid i Activity Town, äta måltider och såklart träffa nya kompisar. Din uppgift är att vara en bra och aktiv förebild, vägleda och se till att barnen får en värdefull och stimulerande tid under vistelsen på lägret.

En del av arbetet kommer också handla om att bygga upp lägret innan samt att packa ner lägret efter.

Vi söker dig som är driven, har en positiv inställning till arbetet och har god initiativförmåga.
 

 

Logi

Du som arbetar på detta område ansvarar för att underhålla lägrets boendelokaler samt bemanna flertalet receptioner. Det kan t.ex. innebära lättare reparationer, städning, receptionstjänst och mottagande av felanmälningar.

Rollen innebär att du är ansiktet utåt i anslutning till boendet och har en viktig uppgift att förmedla en glad attityd till alla deltagare och ledare.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har positiv inställning till nya arbetsuppgifter och är lite händig.

 


Vanliga frågor och svar

Varje sport på Sports Camp arrangeras av en lokal idrottsförening, de ansvarar även för rekryteringen av ledare till sin sport. Du får gärna kontakta föreningen om du har några frågor och du hittar kontaktuppgifter på respektive sports egen sida.

När du vill söka jobb som ledare fyller du i ett anmälningsformulär med personlig information och har möjlighet att bifoga ditt CV. Du hittar formuläret här.

Om du vill läsa mer om de olika ledarrollerna hittar du det här.

Om du bor i närområdet eller kan ordna med egen övernattning kan söka jobb som ledare på Day Camp. Här kan du läsa mer om det.

Du som går i årskurs 1 eller årskurs 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Norrköpings Kommun har möjlighet att söka jobb som gymnasieungdom.

Det är Norrköpings kommun som är arbetsgivare medan Stadium Sports Camp är uppdragsgivare.

Ansökningarna hanteras genom Feriebanken och som har öppet under två veckor i februari. Går du vidare i rekryteringen blir du kallad till intervju i slutet av mars/början av april.

Här kan du läsa mer om jobbet som gymnasieungdom och du hittar lite mer information om våra olika arbetsområden här.

För att söka som arbetsledare skickar du ett CV och personligt brev till norrkoping@stadiumsportscamp.se där vi vill veta veta vilket av våra arbetsområden du är intresserad av.

Du kan läsa lite mer om rollen som arbetsledare här.

Observera att rekryteringen påbörjas redan under hösten.