Arbetsområden Gymasieungdom

Arbetsområden

Här kan du läsa lite mer om de områden du kan söka som Gymnasieungdom i Norrköpings Kommun. Ansökan till Feriebanken öppnar i februari.


Information/Försäljning
Som gymnasieungdom inom området Information/försäljning är du ansiktet utåt mot deltagare och ledare. Du hjälper bland annat till med att svarar på frågor i telefon och receptionsdisk.

Du kommer att arbeta i Campens butik/kiosk, där uppgifter som påfyllning, prismärkning, ordning och reda samt försäljning i kassa ingår.

Du och dina kollegor ansvarar för uppbyggnaden av våra försäljningsenheter innan Campens start, sortera kläder, prismärker, tillgodoser våra föreningar med relevant information mm. samt nedpackning av hela området när lägret är slut.


Aktivitetszon
Aktivitszon är Stadium Sports camp aktivitetsområde som erbjuder aktivitetsyta, inne och ute, för deltagarna när de inte är och sportar. En viktig plats där deltagarna kan mötas i en aktiv miljö och umgås med de andra deltagarna i sin grupp.

Du som arbetar på AT ansvarar för driften av de aktiviteter och stationer som ryms inom området, allt från klätterväggar och studsmattor till VR-monter och femkamp. Vi ser gärna att du som jobbar här är påhittig, uppmärksam och är redo att vara flexibel.


Logistik/Transport
Som gymnasieungdom inom området Logistik & transport är din huvuduppgift att hämta/lämna material och varor, hämta/lämna idrottsprofiler, diverse inköp, skyltning, iordningställande av lokaler samt enklare reparationer och underhåll.

Rollen innefattar även arbete i att hålla rent och snyggt på hela Camp-området under lägerveckorna.

Om du vill jobba på detta område är det ett krav att du har B-körkort när anställningsperioden börjar.

Vi söker dig som har en god förmåga att ta eget ansvar, är mycket flexibel och är beredd att tempoväxla när det behövs. Det är även positivt om du är initiativrik, lite påhittig och är händig.


Kök
Du som arbetar inom detta område kommer att få vara en del utav att laga och bereda maten i vårt storkök tillsammans med utbildad kock. 

Köket ansvarar även för viss disktjänst. 

Vi eftersöker dig som kan arbeta självgående och som har en känsla för vad som ska göras vid rätt tillfälle. Att kunna tempoväxla, vara noggrann och uppskatta kontakt med människor är egenskaper vi efterfrågar.


Day Camp
Som gymnasieungdom på DayCamp är din huvuduppgift att finnas till för deltagarna på lägret. Du kommer arbeta som ledare för en grupp på ca25 barn tillsammans med andra ledare. 

Barnen är schemalagda för att testa 2 idrotter per dag, tillbringa tid i Aktivitetszon, äta måltider, leka och såklart träffa nya kompisar. Din uppgift är att vara en bra och aktiv förebild, vägleda och se till att barnen får en värdefull och stimulerande tid under vistelse på lägret. 

En del av arbetet kommer också handla om att bygga upp lägret innan samt att packa ner lägret efter.

Vi söker dig som är driven, har en positiv inställning till arbetet och har god initiativförmåga.