Arbetsledare

Som Arbetsledare på Stadium Sports Camp är du operativt ansvarig för någon av våra serviceenheter. Din primära uppgift är att, tillsammans med Stadium Sports Camp, anställa och arbetsleda de gymnasieungdomar som arbetar på ditt område.

Att ansvara för över 150 gymnasieungdomar under två månaders tid ställer höga krav på oss som arbetsgivare, och av dig som arbetsledare. Det handlar om att skapa en miljö där man som sommarjobbare kan växa och lära sig saker, samtidigt som man bidrar till att berika lägret.

Som arbetsledare är din huvuduppgift att finnas till för de sommarjobbande gymnasieungdomarna. Du ansvarar också för uppbyggnaden av ditt område innan lägret startar samt nedpackning efter lägret. Som arbetsledare är du positiv, social, strukturerad, och dedikerad uppdraget.

Tidigare erfarenhet av att leda barn och ungdomar är meriterande. Även annan bakgrund inom exempelvis event eller idrottsläger med arbetsledning ser vi också som positivt. Framförallt ska du som söker till arbetsledare brinna för att skapa världens roligaste läger tillsammans med oss!

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Skicka ditt CV samt personligt brev till norrkoping@stadiumsportscamp.se

De områden som det finns att jobba som arbetsledare på under Stadium Sports Camp är:

Acitivity Town

Lägrets fritidsgård som erbjuder totalt 2500 kvadrameter aktivitetsyta, inomhus och utomhus, för deltagarna när de inte sportar. En viktig plats där deltagarna kan mötas i en aktiv miljö och hänga med tusentals deltagare från andra sporter.

Service/Transport

Här ansvarar man för all service för deltagarna under dagarna med transporter, städning, hantverkarsysslor och logistik på lägret.

Information/Försäljning

Här ansvarar man för mottagandet på Campen, kontakten mot ledare och deltagare samt hantering av in och utsättning av pengar på deltagarnas passport. Man arbetar även i Campens butik där vi säljer Stadium Sports Camps egna kollektion som är unik för varje sommar, samt i vår kiosk där deltagarna har chansen att fylla på med olika former av godsaker och drickbart.

Logi

Du ansvarar för uppbyggnaden av våra lokaler där deltagarna sover och säkerheten kring dessa. Utöver den dagliga driften under lägret ligger fokus på att följa upp rutiner kring städning, renhållning och service för deltagare och ledare.

Matsal

Du ansvarar för drift och uppbyggnad av vår matsal i Himmelstalundshallen, där vi serverar tusentals gäster varje dag. 

Multi/Day Camp

Här ansvarar du för planering, rekrytering av ledare samt har operativt ansvar för ledarna och deltagarna inom Multi & Day Camp under lägerveckorna.