Gymnasieungdom

Genom Norrköpings kommun anställer vi varje år drygt 150 gymnasieungdomar som får sitt sommarjobb hos oss på Stadium Sports Camp. Tjänsten riktar sig till dig som går i årskurs 1 eller årskurs 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Norrköpings kommun. Du söker jobbet genom Norrköpings kommuns feriebank som öppnar den 1 februari.

Att ta ansvar för över 6500 deltagare där många är borta från sin hemmiljö för första gången en hel vecka kräver mycket från vår organisation. Att skapa en trygg miljö där samtliga deltagare, ledare och funktionärer kan trivas och samverka i är betydelsefullt för oss!

Här nedan listar vi de olika områden som du kan söka genom feriebanken:

Acitivity Town

Lägrets fritidsgård som erbjuder 2500 kvadratmeter aktivitetsyta. En viktig plats där deltagarna kan mötas och hänga med deltagare från andra sporter. Du som arbetar på Activity Town ansvarar för driften av de aktiviteter och stationer som ryms inom området- allt från klättervägg och studsmattor till VR-monter eller femkamp.

Musikstudio

Du ansvarar för driften av musikstudion som består av en replokal samt en inspelningsstudio. Du ska behärskar ett eller flera instrument och har kunskap i något inspelningsprogram, t.ex. GarageBand.

Service/Transport

Du ansvarar bland annat för transport av lägerdeltagare och idrottsprofiler, inköp av material, skyltning, iordningställande av lokaler och allmän logistik. Det är Service och Transport som ser till att det är städat, rent och snyggt på hela Campområdet under alla veckor.

En förutsättning för att arbeta på området är att du har haft B-körkort i minst 6 månader.

Går du i årskurs 3, eller har gått ut gymnasiet, och vill jobba på Service och Transport är förutsättningarna för att söka att du har jobbat på Stadium Sports Camp tidigare och att du haft B-körkort i minst 6 månader.

Information/Försäljning

Här ansvarar du för mottagandet på Campen, kontakten mot föräldrar, ledare och deltagare och hantering av in- och utsättning av pengar på deltagarnas passport. Du arbetar även i Campens butik där vi säljer Stadium Sports Camps egna kollektion som är unik för varje sommar, samt i vår kiosk och café där deltagarna har chansen att fylla på med olika former av dryck och mellanmål.

Logi

Du ansvarar för uppbyggnaden av våra lokaler där deltagarna och ledarna sover samt säkerheten kring dessa. Utöver den dagliga driften under lägret ligger fokus på att följa upp rutiner kring städning, renhållning och service för deltagare och ledare.

Media

Här ansvarar du för fotografering- och produktion av Sports Camp filmer, samt driften av Stadium Sports Camps Instagram och Facebook. Du har även visst ansvar för vissa eventrelaterade delar.

Matsal

Du ansvarar bland annat för beredning av mat, utportionering, disk, hantering av råvaror samt städning.