Idrottsledare

Som ledare på Campen ansvarar du för en grupp på ca 20-25 deltagare, tillsammans med ett antal andra ledare. Du ansvarar för din grupp från tidig väckning till sen läggning, från invigning till avslutning. Som ledare sover du även kvar på lägret under veckan.

Att ta ansvar för samtliga deltagare på lägret kräver mycket av dig som ledare och av oss på Stadium Sports Camp som organisation. Många av våra deltagare är hemifrån för första gången en hel vecka. Därför är det viktigt att skapa en trygg miljö där samtliga deltagare, ledare och funktionärer kan trivas och samverka.

Vi söker ledare till lägret som vill ta ansvar, sprida glädje och energi samt vara delaktiga i att deltagarna på lägret får sin bästa sommarlovsvecka någonsin.
Det är en fördel om du har utbildning inom ledarskap och/eller har varit ledare tidigare inom din idrott eller någon annan verksamhet.

Det är våra samarbetsföreningar som ansvarar för rekryteringen av ledare till respektive idrott. Det är alltså de som får din ansökan direkt i sin inkorg och som du ska kontakta vid frågor. Som ledare på Stadium Sports Camp ser ditt arvode och dina arbetsuppgifter olika ut beroende på vilken sport du väljer att söka till, och med det vilken förening som blir din arbetsgivare. Se därför till att vara införstådd i hur dina anställningsvillkor kommer att se ut.

Varje sport har sina unika ledartjänster och därför varierar det från sport till sport.
Nedan följer en kortare allmän beskrivning av de sökbara tjänsterna:

Ansvarig ledare

Som ansvarig ledare är du ytterst ansvarig för en grupp deltagare inom din huvudidrott, inom många sporter så har du även ett tränaransvar som ansvarig ledare. Du har förutom formella meriter som ledare inom idrotten även stor erfarenhet av att leda och ansvara för grupper med ungdomar. Det är viktigt att du är ett bra föredöme och ett stöd för deltagarna under veckan. I vissa fall kan du även ha ett visst ansvar för övriga ledare i din grupp.

Tränare

Som tränare är du ansvarig för deltagarnas träningar under veckan. Vi ser därför gärna att du har formella meriter och utbildningar inom den valda idrotten. Du har också erfarenhet av att tidigare ha tränat ungdomsgrupper.

Biträdande ledare

Som biträdande ledare har du, tillsammans med den ansvarige ledaren, ansvar för gruppen under veckan. Du har ett stort intresse för idrott, en passion för att jobba med barn och brinner för att ge deltagarna en riktigt bra lägervecka.

Notera att det inte finns någon "sista ansökningsdag", utan rekryteringen pågår löpande.
OBS! Många av föreningarna tillsätter sina tjänster under våren.